Вихра остава в Станция Нова, Ирина - аут

3971
26 Август 2011, 10:00


Поредна порция разкрития за отношенията в триъгълника Вихра-Иван-Ирина Сарачинова излезе наяве. 

 

Сякаш, за да потуши скандала, една от засегнатите страни – отчаяната съпруга Вихра, остави ситуацията без коментар. Вместо да отвърне с атака на хвърлената по нея кал и обвиненията, че не е дала на мъжа си "щастието", което той е открил при любовницата, зарязаната дама кротко се примири. 

 

Бившата жена на Иван е затворена по цял ден вкъщи, само в компанията на детето си. За домакинството й помага майка й, която е мобилизирана да бъде нейна вярна опора в трудния период. 

 

След публичното унижение Вихра е изпаднала в много тежко душевно състояние. Тя имала нужда непрекъснато да е сред близки. Често се случвало водещата рязко да сменя настроението си и да се разплаква неутешимо.

 

"Вихра е много наранена, но реши да запази добрия тон с Иван и да не прави панаири само по една причина – общия им бизнес. Ако той започне да замира, и двамата ще се окажат в тежка ситуация. Та нали имат да плащат доста кредити и лизинги", твърдят запознати със семейните дела пред "Уикенд".

 

Всички се питат коя от двете ще изхвърчи от "Станция Нова" наесен. В желанието си да съсипе докрай Вихра, тя решила да я прокуди от шоуто. Ирина вметнала, че ако двете останат колежки, ще е доста неловко. Зрителите щели да усетят напрежението, а и съществувал риск от скандали в ефир.

 

Затова хитрата блондинка решила да подшушне на любовника си, че е по-добре една от двете да си отиде. Надявала се, естествено, че Иван ще запази нея, а не Вихра.

 

Опосумът решил да послуша Сарачинова и предложил на Нова телевизия промяна в предаването. Шефовете обаче контрирали продуцента с аргумента, че жена му се справя перфектно, а рубриката на любовницата му е слаба и с нисък рейтинг.

 

"Вместо да извади очите на Вихра, Ирина й направи услуга. Сега съпругата остава на екран и хората ще я чакат с интерес. Сарачинова трябваше да предвиди това, но сметките й излязоха криви", коментират запознати с интригата.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени