Вихра отне дъщерята на Иван

2479
18 Юли 2013, 15:00


Вихра категорично отряза молбата на бившия си съпруг Иван Христов да вземе дъщеричката им Ава на морето. Бившата водеща настоя вместо това, продуцентът да приготви солидна сума за лятната ваканция на малката, за да може тя да я заведе на почивка, разбра HotArena.net.


При това водещата доста се оляла с исканата сума, тъй като включила и себе си в разходите. Точно това подразнило Иван и той отказал да даде парите.


„Иван й каза, че той има право да почива по един месец лятото с детето, както е решил съдът, и затова той ще ходи с нея на море.Така отряза Вихра и тя побесня”, обясняват запознати със скандала.


„Отчаяната съпруга” отсякла, че въобще няма да му даде детето и вече цял месец отказвала да отстъпи. Иван пък се поболял от тревога, защото отдавна не бил виждал дъщеря си.


Семейните драми на продуцента лъснаха по време на гостуването му в „Предаването на Карбовски”, когато сподели в ефир:


„Имам тежки лични проблеми за решаване. Какво се случва в държавата ми е на втори план пред това, какво се случва с детето ми и в личния ми живот”.


Преди месец двамата се спречкали пред съдебната палата, където се разглеждало бракоразводното им дело. По свадата им проличало, че все още не са стигнали до консенсус и драмата им продължава, пише „Уикенд”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени