Вихра: Приятели от Канада ми звъняха, за да питат как се събрахме с Иван

7898
10 Януари 2015, 17:30


Бившата водеща Вихра Петрова стана жертва на медиите, след като те обявиха, че екссъпругът й е оставил Ирина Тенчева, за да се върне при нея. Дори приятели от Канада са й звъняли, за да питат за подробности, узна HotArena.net.

 

Истината е, че майката на детето на продуцента смята за абсурдно някога отново да са заедно. Определя сегашните им отношения като „нормални“.

 

Запитана какво точно изпитва към него, Вихра отговоря: „Нищо. Не е в кръга от приятелите ми. Много сме дистанцирани и освен детето нямаме други теми на общуване“.

 

Би се зарадвала, ако чуе, че той и Ирина ще си имат бебе. „Особено за дете, винаги се радвам. То ще е от Господ и би било страхотно“, споделя водещата, пише “LoveStyle”.

 

Категорична е, че Иван е затворена страница в живота й, още първата година, след като се разделиха.

 

Дъщеря им Ава вече приема нормално фактът, че родителите й са продължили по отделно. Петрова твърди, че Христов е отговорен баща и са успели да намерят компромисен вариант, в който и двамата да се радват на детето. Делят ваканциите на половина, а през седмица Ава ходи при татко си от четвъртък до понеделник.

 

Вихра признава, че след продуцента не е имала сериозна връзка. Всичките са били мимолетни, а партньорите дори не ги е запознавала с наследницата си.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
23
преди 3 години
-2
Луда жена! Иска ти се Иван да се върне при теб... и сама си пускаш тези смешни новини. Яд ли те е много, че остана с Ирина въпреки цялата пумия която се изливаше върху тях.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени