Вихра се чална след развода с Иван (Всички се чудят кога успя да полудее, ВИЖТЕ)

2881
05 Март 2015, 14:00


Екссъпругата на продуцента Иван Христов – Вихра Петрова, се чална след развода им, а есетата й на тема „отвъден живот“ внасят смут у читателите на блога й, узна HotArena!

 

Брюнетката споделя вярванията си в отвъдното и меко казано звучат налудничаво. Описва конкретна случка, разиграла се преди години. Тогава водещата и семейството й били на почивка на морето. Главен герой в историята пък е малката наследница на Вихра и Иван – Ава, пише „Уикенд“.

 

Тогава малката е била на 4 годинки. Действието се развива в курорта Лозенец, където по това време телевизионното семейство прекарва всяко лято. За да гостува в дома им, пристигнала позната на Вихра с кучето си.

 

Животинчето било доста стара болонка, но пък много жизнена и игрива. Стопанката й се безпокояла, че скоро ще почине и полагала големи грижи, за я задържи още малко при себе си. Ава била влюбена в питомеца и почти не се разделяла с него.

 

„Една сутрин жената взе кучето, за да го води за пореден път на лекар. Може би половин час след като познатата ми беше тръгнала, да заведе за пореден път любимеца си на доктор, се събуди Ава. Дойде при нас, аз се опитвах да й давам някаква попара, която тя трудно преглъщаше, като всяко злоядо дете.

 

Някъде между сумтенето й против закуската и моите аргументи за важността от попарата, тя ми каза: „Знаеш ли мамо, кучето, ми каза „Чао” и че отива при едни други кучета и котки”. Попитах я кога са провели този разговор. Тя ми отговори, че кучето дошло при нея докато спи”, разказва преживелицата водещата.

 

В началото не обърнала никакво внимание и решила, че Ава си фантазира като всяко дете на нейната възраст. Когато познатата й се върнала разплакана и съкрушена от ветеринарния кабинет обаче, водещата се втрещила.

 

„Приятелката ми ни каза, че са евтанизирали кучето. Останах като втрещена, добре че имаше и други хора, които чуха какво ми каза Ава, защото никой нямаше да ми повярва. Защо споделям всичко това? Защото за мен това е доказателство за връзката на децата с по-висш разум. Колкото по-големи стават, толкова тази връзка изтънява.

 

Ава има все по-редки подобни включвания, сега разсъжденията са й от друго естество. Наблюдавайте, слушайте децата. Те имат много какво да ви кажат!”, завършва притчата си Петрова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
васи
преди 3 години
0
Вихра е обявила платен телефон за разговор с нея-ето това е чалнатост . Коя е Вихра ? Какво мога да науча от нея ? Разговорът е един лв на минута . как е решила че си струва да се говори с нея на тази цена . Излагация и срам ! Няма ли умни жени да пишете за тях а на тази некъдърница сънищата нищите !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
смешници
преди 3 години
-3
Оф, аз пък не виждам нищо ненормално, по скоро кукуригувците сте отново вие. Хората ви четат и ви се подиграват на нелепите статии написани от "професионалисти", Вихра е прекрасен човек. Извинете какво значи ЧАЛНАТ така ли се изразява един журналист, ако изобщо можем да говорим за такива . Както винаги показвате страшно ниско ниво хаха.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1234
преди 3 години
-3
И защо да се е чалнала,както скромно се изразявате! Или тази статиика е поръчана този път ,от великата нова жена на Иван! Всички ли хора,а те не са малко,които са се сблъсквали по дадени поводи,с нещо различно и непонятно за хората,СА ПОБЪРКАНИ.......ама недейте така!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени