Вихра се шляе в Лондон, Ирина й гледа детето (Ето как се хванаха за косите, заради снимка на Тенчева с Ава)

4743
01 Февруари 2015, 15:03


Двете жени на продуцента Иван Христов – бившата Вихра Петрова и настоящата, бременна при това – Ирина Тенчева, отново се сдърпаха, научи HotArena!

 

Преди два-три дни водещата на „Ангел парк“ бе публикувала в профила си във Фейсбук снимка, на която се вижда, че е завела дъщеря си и тази на Иван и Вихра – Ава, на детско мероприятие.

 

Ирина бе гушнала наследницата на Петрова като свое дете, а това вбесило екссъпругата на Иван.

 

В момента бившата водеща е в Лондон с дружки, а грижите за Ава са поверени на Христов. Тъй като в момента той не е особено свободен, Тенчева гледа всичките деца на куп.

 

Води ги по събития, подходящи за тяхната възраст и всячески се опитва да им разнообрази деня. Загрижеността на Ирина, обаче, грам не се нрави на Вихра и на другото отгоре да го афишира във Фейсбук, разказват близки до любовния триъгълник.

 

Водещата на „Споделено с...“ позвъняла на Иван и му се сопнала, че не й харесва актуалната му жена да публикува снимки с нейната щерка. За да не се налага да търпи истериите на Петрова, Опосума помолил Ирина да изтрие въпросното фото.

 

„Вихра ако беше толкова загрижена дъщеря й да не попада в лапите на новата съпруга на Ванката, да не беше тръгвала за Лондон без детето“, критикуват я критиците.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени