Виж и артистите ГОЛИ на плажа! (СНИМКИ)

10241
25 Юни 2012, 13:40


 

Цялата ни артистична гилдия загърбва столичната суета и шум, за да разголи плът под жаркото лятно слънце.

 

 

Родни кино- и театрални величия и кандидати за вечна слава окупираха плажове и къмпинги. Хората се отдават на заслужен отдих, но почитатели и папараци нямат време за отпускане. Въоръжени с телефони или професионална техника звездите ни грейнаха по първите страници на медиите. Някои провокират еротични сънища, други – тих ужас! Какво да ви разказваме, вижте ги сами:

 

 

Ева Тепавичарова

 

 

Символът на вечната женственост в „Столичани в повече” може и да играе селска пръчка и да има характерна физиономия, но по нея въздишат мъже от няколко поколения.

 

 

Естествено пищната й плът не търпяла да бъде скривана от галещите слънчеви лъчи. Секс-бомбата плажувала по монокини, но преди да я споходи славата.

 

 

Къдрокоската може да бъде открита в Царево при вярната си дружка Росица Обрешкова, племенницата на Стефан Данаилов. Надяваме се тази усилна жега да я принуди и сега да махне горнището на банския.

 

 

Ех, Йовано – Йованке – остават грозни следи, бе момиче!

 

 

Бойко Кръстанов

 

 

Младата надежда и звезда от „Стъклен дом” също смятал да мине в категорията: „бивши нудисти”. Момчето било изключително свенливо. Преди се отдавал на нудистки демонстрации, но популярността го принудила да слага бански.

 

 

Младият актьор може да бъде открит на къмпинг „Арапя”. Той като много свои колеги предпочита прелестта на семплия начин на живот, отколкото лукса на тузарските курорти.

 

 

Старите кримки

 

 

Не напразно навремето актрисите бяха смятани за „лошите момичета” в пуританското ни общество. Бяха модерни, открити, скандални и нудистки!

 

 

Тогава предизвикваха фурор по „Евините” плажове, но сега са просто „класика в жанра”. Аня Пенчева и Катерина Евро гордо носят петдесетте си и няколко години, разголили дръзко плът.

 

 

Жената на Ивайло Караньотов покрай екстремното си семейство се превърна в „къмпинг-маце”. Шеметната Евро обаче от години палува така с приятели край Резово.

 

 

Друг е въпросът с Марта Вачкова. Актрисата и водеща с наслада разказва колко е приятно да се радваш „натурално” на слънцето и солената вода. С презрение обсъжда „текстилците” – подигравателното обръщение към хората с бански.

 

 

Пухкавата дама също обича Резово, но и хвали прелестите на Северното Черноморие. С една дума, ако ви е страх от мечки  - първо отворете жълтата преса! Ще знаете къде да НЕ ходите!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени