Виж ИСТИНАТА за Софи Маринова!

12929
24 Август 2012, 14:58


Софи Маринова изглежда всякога естествена и непринудена. Ромската певица винаги има едно добросърдечно и народно отношение към хората. Не се преструва, не прави фасони пред камерите – изцяло натурална.

 

Но дали наистина е такава? Дали Софка е толкова благородна и открита, колкото изглежда, питаме се от HotAren.net. Това можем да разберем само от най-близките й, от тези, които са й дали живот. Нейните родители.

 

„Като изляза от ресторанта и я псувам”

 

„Софито все ни води по ресторанти, а аз като изляза оттам и я псувам. Викам й: Мамичката ти, къде ме водиш, виж какъв съм чер и грозен”, разказва бащата на Софи – Марин. И допълва с умиление как дъщеря му му отвръща: „Тате, ти за мен си най-хубавият баща”, спомня си, плачейки, гордият татко в интервю за „Уикенд”.

 

Мария и Марин живеят доста прилично в Етрополе, благодарение на дъщеря си Софи. Певицата често води родителите си по скъпи ресторанти, за да ги поглези малко. Не се скъпи и за почивки. „Ако не беше тя, нямаше да знам солена ли е водата в морето”, оплаква се баща й, който е ходил по пясък само благодарение на Софи.

 

Щерка им и на Балкан ги води, а последно щели да ходят във Велинград. И издръжка им плаща – на всяко 15-о число по 500 лева да си имат. Отделно като отиде да ги види, им бута по някой друг лев. А за именния им ден им подарила... 2500 лева – да си купят по нещо. „Тя въобще не е скъперник, всичко дава за нас”, през сълзи разказват родителите.

 

„Курветина в къщата си не ща”

 

„Софка сбъдна моята мечта”, казва майката на ромската певица. Оказва се, че е наследила таланта от майка си, която също е можела да пее.

 

За съжаление, навремето разбиранията са били други и бащата на Мария е бил много против дъщеря му да пее по кръчмите. Марин, който по онова време е бил музикант, на няколко пъти ходил да вика Мария в оркестъра им. „Курветини в къщата си не ща”, крещял бащата.

 

Така Марин решил, че като не може да я вземе за колежка, ще я вземе за жена. И се женят. С малка скромна сватба, в която откупват булката, за да може няколко години по-късно тя да дари мъжа си с 5 деца, сред които и Софито. Но Мария така и няма възможността да пее.

 

Затова сега всеки път, като чуе дъщеря си по телевизията, и й се свива гърлото от сълзи.

 

„За мен ти си най-великата жена”

 

Този SMS написал на Софи Маринова бившият й мъж – Петър, когато я гледал на Евровизия. Въпреки че тя го замени за собствения му син, Петър никога не е спирал да я уважава и обича. Двамата имат дете – Лоренцо, което обсипват със скъпи подаръци. И не е мит слухът за златното колело на Лоренцо – наистина струва 80 000. Но Софи не му позволява да се възгордява. Дава му рядко да го кара, колкото да му се порадва.

 

Такава е Софито – истинска и непринудена. Това е самата истина за нея – без поза и без фалш.

 

Стела Йорданова

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
велико
преди 5 години
0
Софка е пич!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
kallo
преди 5 години
0
mnogo qma statiq
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени