Виж как Юлиян Константинов наби водещ на БНТ

7696
21 Май 2012, 17:14


Оперният певец Юлиан Константинов влезе в люта схватка с колега от БНТ.

 

 

Водещият на предаването „Ние и градът“ по БНТ1 Кирил Христов отнесе солидни крошета от Константинов, който в момента гастролира като водещ на „Аз обичам България“ по Нова Телевизия.

 

 

Побоят станал, след като Христов вдигнал чистачките от неправилно паркирания джип БМВ на Константинов. След юмрук в лицето водещият е със синини и счупени очила, пишат от „Блиц“. 

 

 

А как Юлиан Константинов наби Кирил Христов, вижте от разказа на самия пострадал.

 

 

„Мислех, че мутренските години са си отишли, но май съм се пообъркал. Черните джипове, затъмнените стъкла, арогантните хора продължаваме да ги срещаме обикновено по пътя, когато ни засичат, отнемат предимство, присветкват ни с фарове на магистралата, паркират по тротоарите. Не заради друго, ами защото те са друга по-висша от нас класа и няма как да се засечем на едни и същи места, по едни и същи заведения, в една и съща социална среда, освен на едно място, което всички делим – пътя. Funny, right?

 

 

В събота на отиване към парка за следобедния си джогинг, забелязах поредният паркирал черен джип BMW, на ъгъл, по такъв начин, че нито колите могат да минат нормално, нито пешеходците. Въобще и не отварям дума за майка с количка. Според закона за движение по пътищата:

 

 

Чл. 98. (1) Престоят и паркирането са забранени: … на кръстовище и на по-малко от 5 метра от тях;

 

 

Далече съм от мисълта, че някой спазва това правило, но когато колата ти стърчи от кръстовището на улицата и затрудняваш кръстовището за коли и пешеходци, е малко в повече. Знам, че няма регулаторни органи, които да се занимават с неправилно паркиралите, защото тук нарушители сме практически почти всички. Все пак това не може да ме спре да изразя личното си гражданско недоволство, особено в квартала, в който живея.

 

 

В този случай направих това, което правя всеки път щом видя неправилно паркирана кола. Вдигам и чистачките, което на уличен език означава “Приятелю, паркирал си неправилно. Моля премести си колата”. Не мисля, че в този акт има нещо вандалско или обидно. Това е гражданско предупреждение.

 

 

Няколко метра по-късно чух подсвирквания и предположих, че това е собственика на колата. С изненада видях, че срещу мен идва Юлиан Константинов от “Аз обичам България” и “Стани Милионер” по Нова телевизия, обществена фигура, оперен певец, въобще харесван от медиите човек. Странното беше, че изглеждаше изключително засегнат.

 

 

“К’ъв ти е проблема на тебе, бе, отворко?” – пита ме. “Ами, господине, пречите на движението, затова ви предупреждавам. Друг би могъл директно да ви мине с ключ или да сложи камък в предното стъкло” – обяснявам наистина смирено, респектиран от двуметровата планина фитнес мускули пред мен.

 

 

“Ама, кво точно ти пречи на тебе бе” – все така разпенено любезен е Юлиан. “Ами точно на мен не, защото мога да заобиколя, но за други е трудно”… “Не мога ли да си взема детето от детска градина, бе?” Вярно на близо има детска градина, но с Юлиан няма дете, а и като си тръгваше не взе никой със себе си.

 

 

Следва размяна на реплики и култовото клише: “К’ъв си ти, бе?”, последван от демонстративно изпъчване на гърди и последващ удар с юмрук в лицето ми, фалшивият ми розов Рей бан полетя към улицата.

 

 

Мина ми мисълта за камък в стъклото, но ясно е, че с моите 70 кг няма как да играя този мач, за това просто му снимах номера на колата му и се запътих към 4-то районно, което е само на 100 метра от мястото на инцидента, пуснах си всички жалби, плюс медицинско и т.н. Т.е. това не е важно, не ме мислете мен. Идеята да напиша това е съвсем друга.

 

 

Не приемам за редно, когато някой е виновен и му направиш елементарна забележка, с нормален тон, той да побеснява. Нормално е да се извиниш, да поправиш грешката си и да продължиш. Наличието на образование не замества липсата на възпитание. Не аз провокирам с вдигането на чистачките, а водачите с неправилното си паркиране.

 

 

Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов. Не обичам България на мутрите, на джиповете, на парвенютата, на хората, които не знаят как да кажат “Добър ден” но вече са се научили да използват юмруците си. Още повече, не обичам когато това са обществени личности, които ги показват по национална медия. Не съм обиден, смешно ми е. От тъжното смешно.

 

 

И аз съм спирал на тротоар. От тогава имам надпис издълбан с ключ на предния капак “гъз”. Още си седи там, мога да ви го покажа. Но е факт, че от тогава се научих и повече не правя така.

 

 

Искам да тегля чертата и да кажа следното. Не искам да ви съдя, г-н Константинов. Не смятам да изхабявам от моето време, за да пропилявам от вашето. Като теглим чертата никой не печели. И не си мислете, че следващият път няма да ви вдигна чистачките.

 

 

Единствено искам да се извините писмено за унижението, което ми причинихте и да ми възстановите розовия фалшив Рей бан, ако не в чифт очила, то поне в левовата му равностойност – 10 лв. Може да добавите и 40 лв разходи за Съдебна медицина, които ще похарча с удоволствие за нещо по-приятно, от лекарски преглед.

 

 

Ако не, да сте жив и здрав.

 

 

Кирил Христов – обикновен гражданин“

 

 

http://kiro.bg/?p=1910
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Jack Bauer
преди 6 години
-3
Кирил си гради иниджа върху гърба на Ю Константинов.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Даниела
преди 6 години
0
какво ли е социологическото изследване и колко ли от българите са държат като Юлиянчо Константинов - бих казала много висок процент за съжаление, превърнахме се в държава на боклуци и от боклуци.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
сиси
преди 6 години
-1
Мдам, като го видях за пръв път в " Аз обичам Б-я " ми се видя доста добре изглеждащ и интелигентен господин! След последвалите 15 минути вече не можех да го понасям - страшно арогантен, агресивен и не умеещ да търпи поражения човек! Не познавам някой, който да гледа предаването и да не е изградил същото мнение за него! Всички симпатизират на Андрей:) Браво, г-н Христов, че сте имали смелостта да посегнете на черен джип! В наше време това си е просто геройство! За жалост едва ли и този път ще има последствия за " силната " страна:(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Илиев
преди 6 години
0
Редно е да се даде думата и на въпросния побойник и ако се окаже, че е така както пише потърпевшият, то повече не бива да се тиражират медийно хора с подобни първосигнални реакции. Но и Гарелов се държа гаменски, пък пак формира общественото мнение и гушка тлъсти хонорари (а дали и как ги декларират всички тези полужурналисти, полухулигани ?) Аз лично се питам дали това не е системно налагана медийна политика и практика да се психират хората само със зловещи неща и да се лансират личности, избрали насилието за ежедневие. Да помислим върху това.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Българин
преди 6 години
0
Хора вгледайте се ,той така се държи и на екран,винаги арогантен,невъздържан,агресивен.Не знам кой му ходатайства но не става за лице на такъв проект.Добре ,че е Слабаков да му търпи глупостите които си позволява в предаването.Трябва да се вземат мерки от страна на телевизията.И защо няма да го съди ,той утре пак така ще се държи,че и по лошо,щом ние го позволяваме,трябва да се даде гласност на случая.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
yasen
преди 6 години
-1
Нормално би било "АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ" да се раздели с Юлиан, ако освен комерсиалната си цел, това предаване има и някаква друга.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Stormblown Mind
преди 6 години
0
Българска Мутра в баварски клозет? = BMWC ... :) ... Хайде сега на сериозно. ЗДРАВАТА Е ЗАСРАЛ БГ-ПЕЙЗАЖА родолюбивият Юлиян Константинов! Поздравявам Кирил Христов за: "Аз НЕ обичам България на Юлиан Константинов"!!! Един приятел нарича Юлиян Константиновците ДЕБЕЛОСЕРЦИ ... Извинявам се на аудиторията за нецензурния епитет, но за по-прилягащ на такива изроди не се сещам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кирчо
преди 6 години
0
Ю.Константинов=ТЪПАНАР И СЕЛЯК!!!!!!! Егати певеца, егати водещия...................Но поне там дето се движат различни хора и той да се държи като такъв! Да, ана не! Важното е да се правиш на мъжкар и да се перчиш с мускули------лайно си беше, и лайно си остана--независимо като какъв ни го представаят в публичното пространство./инфо--поразпитайте в квартала/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бате Бойко
преди 6 години
0
Живеем в Абсурдистан.Там няма закони за тези с пачките-за кокошка няма прошка за милиони няма закони.Жалбичката ще си седи в чекмеджето на така наречения следовател до второ пришествие.Пий една студена вода и чакай от Михаля вест че тоя се блъснал нейде с дже.ипа и това ще му е възмездието за всички които е мачкал през живота си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
наблюдател
преди 6 години
0
Юлиане,Юлиане кой те знае теб като оперен певец освен в родната ни България?!От къде това псевдо-самочувствие извади,бетер като някой чалгар - срам и позор, че се занимаваш с едно елитарно изкуство каквато е класическата музика и в частност операта.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени