ВИЖ кои двойки се влюбиха НА МАЙТАП!

2591
23 Юли 2012, 15:13


 

Прекалено много звезди се правят на влюбени в името на рекламата, огорчи се HotArena.net.

 

 

Историята помни как куп певци и артисти си популяризират продуктите, като си измислят чудовищни любовни афери. Понякога – рядко, но много красиво, рекламният трик става действителност. Зрителите се умиляват, а „главните герои” се чудят откъде им дойде тази шеметна любов на главата?!

 

 

В България рядко ВИП-ове се решават на такава стъпка.

 

 

Но докато си играят на влюбени, за да забавляват зрители – изненадаааа! Така си губят ума, че следват драми, страсти, съвместно съжителство, че дори и раждат!

 

 

Тишо и Венета

 

 

Преди седем години застрашаващата да се превърне в стара мома Райкова иронично подпитваше излезлите участници от първия „Биг Брадър” за странния си фен от Къщата.

 

 

Въпросният Тихомир се кълнеше в телевизионния си идол, а тя пък му изпрати „нейния” брой на „Плейбой” и копринените си чорапи.

 

 

Докато излезе от Къщата, Тихомир я атакува с вечеря, разговори, почивка, пръстен... и се ожениха в едно затънтено селце.

 

 

Само синеокият пухчо превърна „Голямата уста” в Тишовица.

 

 

Е, струваше му и една молба за развод с малко нерви. Сега двамата са щастливи и горди с първородното си синче.

 

 

Рачков и Мария

 

 

Когато се появи атрактивната госпожица Игнатова в „Господари на ефира”, много се зарадвахме! Блондинка, красива и много остроумна. Така добре си паснаха с Митко Рачков, че искахме само техния тандем да гледаме на малкия екран.

 

 

Скечовете им бяха брилянтни.

 

 

Смехът вървеше с пълна пара. Докато се усетим „г-н Рачков” прибра „г-ца Игнатова” под покрива си и държавата извика мощно: „Ураааааа!”.

 

 

Минаха години, двамата снимат клипове и правят реклами. Имат общо две деца, но чакаме с нетърпение към „твоето и моето” да добавят „нашето”.

 

 

Орлин и Яна

 

 

Синеоките любимци на публиката от първия сезон на „Денсинг старс” стоеше така добре на екран, че на всички ни се прииска да се съберат. Млади, красиви и толкова добре танцуващи – сред толкова фалш и суета си бяха като приказни герои!

 

 

Е, добре, че гушнаха победата, но пък тоя Орлин като разправя на всякъде: „С Яна сме просто приятели!”.

 

 

Лъгаха ни толкова време, но накрая ги пипнахме! Заедно са, бе! Тя зарязала ревниво гадже, той като по-голям я приласка! Сега от HotArena.net чакаме Орлин да направи красивата Яна „госпожа” и ще сме напълно щастливи!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени