Виж кои певачки са били шивачки навремето?

3744
09 Юни 2012, 14:49


 

Колкото и да се срамуват от аграрния си произход, родните звезди не могат да се скрият от миналото си. а и не трябва – срамна работа няма! По-глупаво е да се опитваш да се правиш на какъвто не си.

 

 

Шивачки, гладачки, продавачки и прочие честни и почтени професии са имали много от родните певачки, преди да хванат микрофона, писа „Телеграф”.

 

 

Преслава

 

 

Азбучен пример за „издигане в кариерата” е фолк дивата Преслава. Месеци наред Пресито шиело боксерки и потници за износ в Италия в родния Добрич. Младата красавица обаче крайно се разочаровала, когато не й платили заплатата в продължение на няколко месеца и напуснала.

 

 

Започнала да пее в местна кръчма, където любителят на пиленцата Милко Калайджиев я приютил под крилото си, за да стане днес Преслава една от най-известните в бранша.

 

 

Алисия

 

 

Фолк дивата Алисия пък била продавачка. Ася Дойчева продавала в бакалията на родителите си разни месарлаци и се разправяла с клиенти. В последствие осъзнала, че призванието й е далеч по-различно, захвърлила престилката и грабнала микрофона.

 

 

Теодора

 

 

Колежката й Теодора има сходна съдба. И тя тръгнала от продавачка, но на джапанки и хавлии. Теди работела по морето на една от крайбрежните улични, преди да осъзнае, че има повече хляб (и зрелища) в нея.

 

 

Весела

 

 

Изпълнителката на „Палаво око” и „Уво-уволнение” е тръгнала по обратния път на колежките си. След като со-кротце со-благо кариерата и във фолка залезе, Весела се преориентира към продавач-консултантството. Тя има свой магазин за дрехи, но често е засичана сама да продава в него.

 

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
към аз
преди 5 години
0
А знаеш ли какво коства на "провинциалната шивачка"да бъде такава и спрете с това избиване на комплекси към хората от провинцията вие "големите столичани".Вашият манталитет с нищо не превъзхожда техния!А само не разбрах какво лошо има всеки известен да помни от къде е тръгнал.защото знаем за :родените в София дето мама и тати са от село
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 5 години
0
И без да ни казвате, е ясно, че капацитетът на тези моми е да бъдат чистачки, шивачки на ишлеме или най-много продавачки в някой затънтен град. Очевидно е, че са спечелили някой лев, но манталитетът им е не е мръднал от този на провинциална шивачка, например. Жалко за тях!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени