Виж кои певици ФАЛИРАХА!

6294
07 Септември 2012, 15:22


Не става само с пеене! Родните чалга диви са напълно наясно с това и неслучайно доскоро всички до една разполагаха с някакъв вид страничен бизнес. Доскоро...

 

Максимата „Музикант къща не храни” явно вече не важи, смята HotArena.net. Допреди няколко години певиците имаха странична дейност, освен участията си. Отскоро обаче една по една започнаха да фалират и скромно да разчитат само на певческите си заложби.

 

Ивана

 

Азбучен пример за това е Ивана. Изпълнителката на „Влак за нещастници” доскоро имаше бизнес с маршрутки от Айтос до Бургас. Фирмата е регистрирана още през 1999 година, но наскоро се наложи да я продаде. Дълго време певицата наливаше от пусто в празно, писа „Телеграф”. Голяма част от парите й за участия отиваха във фирмата „Валтик - Ивана Калудова”, докато накрая на чалга дивата не й писна и сега се издържа само от хонорари.

 

Камелия

 

Камелия заедно със съдружника си Цветин Томов държаха фирма за продажба на зелена енергия. „Каенерджи груп” е регистрирана отдавна в Пловдив. Как, защо и кога фалира бизнесът на Камелия, не е ясно, а и певицата не обича да си спомня за него. „Това е минало, гледам само в настоящето”, казва чалга дивата.

 

Малина

 

Изпълнителката имаше фирма за бижута. На Малина обаче й трябваха едва три месеца, за да фалира бизнеса си. Аксесоарите бяха уникални – изработени по идея на певицата, но явно малко хора можеха да си ги позволят.

 

Рени и ДесиСлава

 

Фолк певиците Рени и ДесиСлава се бяха насочили към музикалния бизнес, за да се отделят от Митко Пайнера. Освен че си докарваше някой лев от участия, Рени въртеше музикалния клуб „Пайнер” в центъра на София от фирмата „Борем интернешънъл”. После обаче реши окончателно да скъса с „Пайнер”.

 

ДесиСлава пък също напук на Митко Димитров си направи музикална телевизия – DSTV, която не успя да просперира.

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пича
преди 5 години
0
Точно пък Ивана никога няма да фалира
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пича
преди 5 години
0
Не става само с пеене ми трябва и ходещ банкомат
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени