Виж кои са глезените щерки на чалгата! (ГАЛЕРИЯ)

8036
10 Септември 2012, 17:39


Редакторска плесница

 

 

HotArena.net вече ви показа кои са глезените синове на чалгата. Те са научени, че всичко им е позволено, защото родителите им са известни и са пачка. Те не знаят какво е бедност, не знаят какво е лишение, не знаят и значението на думичката „Не” или „Няма”.

 

Дали родителите им бъркат във възпитанието, или такова е поколението днес, вие преценете.

 

Щерката на Глория

 

Симона Загорова опредено знае как да привлича медийното внимание. Порасналата дъщеря на Глория е пример за това, че разглезването в ранните години се отразява драстично след време. Всички от обкръжението на Симона я смятат за надменна и надута. „Само като й видиш физиономията и превзетите кифленски муцуни, които прави във Фейсбук, можеш да се досетиш колко разглезена”, коментират интернет потребители.

 

Вижте сами в Галерия кифленските муцуни на Симона.

 

Щерката на Мария

 

Дъщеричката на Мария е още твърде малка, за да се проявява като кака си Симона, но и на Марая не й липсва глезене. Откакто майка й е с милионера Християн Гущеров, едва 4-годишното момиченце е гледано като принцеса. На последния й рожден ден майка й я бе облякла в рокля за над 1000 долара, а за именния й ден Гущеров я обсипа с бижута. На Марая никога и нищо не й се отказва.

 

Щерката на Ивана

 

Щерката на Ивана изглежда далеч по-скромно от дъщерята на Глория например, макар да са почти на една възраст. Според запознати обаче и Теди знае да получава всичко, което си поиска. Говори се дори, че на абитуриентския си бал тази година хубавицата получила за подарък от мама – пластична операция!!!

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени