Виж кои са най-скандалните СЕКС афери във футбола

3414
24 Май 2012, 14:57


 

Редакторска плесница

 

 

Че да си футболист в България е най-женкарската професия, това е факт. Ако гаджето ти е ритнитопковец, трябва да знаеш, че делиш легло с поне още 20 фусти. Питайте Алисия – ще ви каже от личен опит!

 

 

Но нека не жалим толкова половинките им, защото и те не са светици. Монетата си има две страни и ритнитопковците също носят рога.

 

 

Рогоносци

 

 

Азбучен пример за рогоносец е Йордан Тодоров, по-известен като Данчо Тъча. Той бе злополучно женен за секретарката на Боби Михайлов Елена, която и преди и по време и след брака мачкаше чаршафите на шефа си. Изневерите й с Боби Михайлов сложиха край на връзката й Данчо Тъча, писа „Галерия”.

 

 

После бившият национал Йордан Тодоров се ожени за Ани Димитрова, която му роди момченце... но и тя не му остана вярна. Според запознати е минала през леглото на Дарко Тасевски, Мартин Тошев, Богомил Дяков.

 

 

Голямо менкане падна и с Елеонора Манчева, съпругата на Владо Манчев. Цял футболен отбор от любовници си има Мис Вселена 2007. Красавицата е добавила към списъка си и Христо Стоичков. Слагала е рога на Владо Манчев и с Любо Пенев, бизнесмена Румен Бояджиев и още, и още.

 

 

И разбира се, накъде без Асдис Ран. Ледената кралица пази дълъг списък с рога, които и до днес видят на главата на Гардар Гунглаунгсон.

 

 

Всички във футбола са баджанаци

 

 

В ЦСКА почти всички футболисти са си баджанаци, като започнем Спас Делев, Иван Караджов, Коста Янев, Борис Галчев, които са си споделили доста момичета”, писа в сигнал до HotArena.net наш читател. Източникът ни разкрива десетки скандални секс афери между футболистите и техните половинки. Цялата история прилича на манджа с грозде.

 

 

Ина Дякова е имала само и единствено секс връзка със Костадин Стоянов и нищо повече. Също така е имала и същата връзка с Момчил Цветанов от Литекс. На всички е ясно, че отборът на ЦСКА преди 1 година се смазваше от купони преди мачове и секс. В ЦСКА половинките на футболистите са пълна гмеж. Ина Дякова, Ани Тошева (приятелка на много футболисти), Елена Боева, Аксения (бивша на Спас Делев) и още много, много примери. Всички във футбола са баджанаци. Аксения пък заряза Делчо заради фен на „Левски”, твърди нашият информатор.

 

 

„За какви жени въобще говорим?! Това в България си е чиста порнография. Как после ние да очакваме, че футболът в България ще върви нагоре - няма шанс!”, възмущава се читателят на HotArena.net.

 

 

Нищо чудно, че сме толкова слаби във футбола – нали сме силни в секса!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени