Виж кои звезди обичат да го правят на плажа (СНИМКИ!)

7355
08 Август 2012, 17:07Миличките ни ВИП-ове са истински „деца на природата” – щъкат голи и се обладават на плажа, видя HotArena.net. Пуритани ги хулят, папараци ги снимат, но те невинни като Адам и Ева преди грехопадението – раздават си ласки и се чудят на моралистите.

 

 

Камелия и Цветин

 

 

Ей ги на – дежурните жертви на папараците Камелия и Цветин! С радост мандахерцат голи прелести по морето. Феновете се радват на атрактивния им вид, а те се радват на все още неувяхващата им любов.

 

 

Тук-таме може и да влиза малко пясък в дупето, но екстремния секс не е за деликатни. Всички знаем, че работят и за бебе – така че, ако хванете, не им се карайте! Държавата има нужда от данъкоплатци!

 

 

 Борис Панкин 

 

 

Палавият режисьор Борис Панкин пък издъни славната си рода със снимки дибидюс. Интелектуалецът беше хванат голичък в „Лозенец”. Столична журналистка споделила ентусиазма му за радост на народа. Хората се убедиха, че представителите на перото и изкуството общуват в пълна хармония.

 

 

Калин Врачански

 

 

Калин Врачански убеди държавата в заслужената си титла „секс-символ”. Макар да го набедиха за прелюбодеец, поне видяхме, че митичния му „питон” е още в действие. Макар любимият ни сериал да не се снима вече, милият ни блондин дълго ще се радва на фенките.

 

 

Деян Донков и Радина 

 

 

Деян Донков и Радина пък постоянно са атакувани от благопристойни медии и недоброжелателни люде. Не им стигат постоянните обвинения, че злоупотребяват с дрога и шамари, а сега ги пипнаха в див секс на плажа.

 

 

Намериха се свидетели, които да потвърдят, че двойката си консумира страстта посред бял ден, в присъствието на други хора! Влюбени – какво да ги правиш!

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени