Виж къде избяга булката на Митьо Пищова!!!

8942
06 Май 2011, 16:14


Редакторска плесница

 

 

„Не плачи, Митьо, не тъжи, че твоята булка избяга, избяга Митьо, изчезна!”

 

 

Булка беглец се падна на Митьо Пищова. Язък за хубавото момче, пак сам остана. Днес Димитър Маринов трябваше да каже „Да” на 26-годишната Десислава Стоянова. Младата булка обаче избяга и остави търновския бизнесмен сам пред олтара в Троянския манастир. Никой не знае къде е момичето. Пищова твърди, че е в неизвестност от вчера.

 

 

Къса му се сърцето на Митьо, но няма как, трябва да продължи напред. Затова любимецът на всички българи не позволи сватбата му да бъде осуетена и купон имаше. Заради всички девойки, манекенки, момиченца, момченца, блондинки, брюнетки, моделки, гимнастички по цвички, Митьо Пищова направи джумбарето и почерпи, както подобава – с кебапчета и кюфтета. Сватбата се състоя. Венча се, ама без булка. Пред олтара, на стола до него, вместо невеста, нежно бяха полегнали трите сватбени рокли на Десислава Стоянов. Макар че много от гостите се шегуваха, че днес булката си е Митьо Пищова – приличало му.

 

 

Булката беглец избягала ужасена

 

 

Мистичната младоженка се изпари като тройка кебапчета в чинията на Митьо Пищова. Според слуховете невестата изобщо не съществува, а е само плод на болното въображение на болярина. Дали пък инфарктът, дето го покоси, не е бил пагубен за психиката на Пищова – разсъдъка ли си изгуби? Зевзеци обаче са на мнение, че това просто е поредната пиар игра на бизнесмена.

 

 

Ние, от HotArena.net имаме друга версия. Според нас пишман-младоженката се намира в село Церова Кория, общ. Велико Търново, където е местната психиатрична клиника (на снимката горе).

 

 

Булката на Митьо Пищова не издържала на напрежението и изпаднала в дълбока предсватбена депресия. В нощта преди големия ден се наложило спешно да я откарат в психиатрията заради поредната й нервна криза. Зловещите слухове пък носят, че голямото туловище на Пищова е докарвало още много жени до лудницата.

 

 

HotArena.net се извинява за проявеното чувство за хумор в този черен ден за Митьо Пищова.

 

 

„Но... стига му тая награда - да каже нявга народът: ожени се Митьо Пищова, без булка, без брачна окова.”

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
radonik
преди 6 години
0
да живее простотията , срам голям
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Софи
преди 6 години
0
Абе кой ще го вземе този задник - явно момичето се е освестило .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени