Виж на кои певици им се РАЗКАПА силиконът! (КОФТИ СНИМКИ)

12340
18 Август 2012, 13:00


Редакторска плесница

 

Гърмящият силикон е проблем Номер 1 на родните знаменитости. Всичко евтино е скъпо са казали хората и са си прави. Много звезди се опитват да спестят от поставянето на импланти, но после това скъпене винаги им излиза солено.

 

Дали такъв е случаят и с известните фолк певици по-долу, HotArena.net не може да е сигурна. Но за едно сме убедени – гърдите им изглеждащ доста смущаващо.

 

Емилия

 

Не беше отдавна, когато Горещата Арена предупреди, че нещо странно се случва със силикона на Емилия. С очите си видяхме как едната й гърда е ужасно увиснала. Някои решиха, че певицата е станала жертва на гърмящ силикон, който се е спукал и има нужда от корекции.

 

Може би просто е дошло време за смяна на импантите, но Емилия не го направи. Месеци по-късно я виждахме на концерта на Пайнер и гърдите й изглеждаха все така кофти.

 

Малина

 

Странни прорези забелязахме преди време близо до силиконовата гръд на фолк дивата Малина. Сякаш белезите бяха от корекцията на бюста, която очевидно си е правила. Порязванията започваха от края на гърдите и стигаха до подмишниците. Виждаха се с просто око и според запознати са правени наскоро заради проблеми със силикона. Вероятно и нейните бомби са започнали да се разкапват.

 

Камелия

 

Камелия е поредната фолк изпълнителка с разкапващ се силикон. Съвсем наскоро HotArena.net забеляза несъразмерния бюст на певицата. И тя като Емилия е с една увиснала гръд, вероятно вече за смяна...

 

М. Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени