Виж най-големите СКАНДАЛИ с Русата Златка!

6119
02 Септември 2012, 15:00


Скандал е второто име на Златка Райкова, смятаме ние в HotArena.net.

 

Плеймейтката е толкова обиграна в сензационните кавги на обществени места, че вече дори на мъжете им се свиват мартинките, като я видят. (Пресен пример: Азис)

 

Скандалът с Емилия

 

Един от най-паметните скандали, свързани с името на Русата Златка (а те са много), е този с Емилия, припомня „Телеграф”. Клюката носи, че по време на участие на Кокодиневица, Златка Райкова толкова се издразнила на певицата, че я задърпала за косите (да ви е познато?).

 

Просто плеймейтката не можела да преглътне факта, че Емилия в момента е център на внимание и всички са се вторачили в нея. „Аз тука няма да съм втора дупка на кавала”, мислела си русата фурия, докато се каканижела на Емилия.

 

Скандалът с Азис

 

Най-пресният пример е скандалът между Златка Райкова и Азис. Плеймейтката наскоро реши и на него да оскубе пиргите, но причините и досега остават неизяснени. По думите на Камен Куката, който бил в заведението по това време, Азис първи изблъскал Златка с думите: „Мръдни се, ма, селянко”, и така предизвикал Русата Златка.

 

Скандалите с Черната Златка

 

Няма да ни стигне интернет пространството, ако тръгнем да ви разказваме за всички скандали между Русата и Черната Златка. Всичките им препирни произлизат от мъжете. Все така се случва, че двете дами да делят един и същ мъж. Първо беше бизнесменът Павел, който се оказа много женен, а после и самбистът Багата. Той прехвърчаше от леглото на едната до леглото на другата, докато двете ден през ден сипеха обиди една към друга из медиите.

 

Дори си бяха разграфили София – коя къде ще ходи на участие, та да не се засичат. Иначе ще стане мазало. Накрая на Багата му писна и ги заряза. А те, като няма вече кого да делят, се помириха.

 

Навремето някой беше казал, че в България няма място за две Златки, но плеймейтките доказаха обратното.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rozali
преди 5 години
0
Забрави ли сте да споменете грандиозният скандал на Златка с Алисия, повод за който беше Валери Божинов и измислената афера на Райкова с него. / евтина реклама/
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени