Вижте 10 -те най-шантави места за сън (СНИМКИ)

3071
18 Февруари 2013, 18:00Каква е тайната на щастието? Простата истина е една — сънят. Ако не сте успели да се наспите като хората, нищо не става както трябва, научи HotArena.net.


Затова и главен принцип в живота на много от нас е „Сън на всяка цена!”. А съществуват и редки индивиди, способни да спят наистина навсякъде, дори и на места, където не би трябвало въобще да се намират.Ето най-странните места, на които човек може да подремне:


Зад бюрото. Сега вече знаете защо работата на обирджиите е толкова лесна. Или в шкафа- особено подходящо за хора, които мразят понеделниците.Любимо място се оказва и заседателната зала. Явно политиката навсякъде по света е еднаква.


Някои заспиват просто докато са на пост, но само хора с нерви от стомана могат да спят на релсите. Мислите, че няма по-странно място от това? Опитайте се да подремнете в реактивен двигател. Абсолютно „безопасно“ е.А ако искате да се скриете от шефа си, просто се скрийте под бюрото. Нищо не може да се сравни с желанието за работа на бездомния програмист.


В самолета или в багажника на колата също става. Особено ако сте под прикритие.

 

Само истинските инженери могат да заспят така. Над чертожната дъска, пишат от 359.bg.


А кое е най-странното място, на което вие сте заспивали? Споделете в коментарите!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени