Вижте дома на Златка Димитрова (СНИМКИ)

За дома на Златка Димитрова в последно време се носят истински легенди. Говореше се, че плеймейтката се е сдобила с дом за стотици хиляди в луксозен столичен комплекс, подарък от гаджето й Миро, дочуHotArena.net.

https://hotarena.net/lubopitno/vijte-doma-na-zlatka-dimitrova-snimki HotArena.net
Вижте дома на Златка Димитрова (СНИМКИ)

За дома на Златка Димитрова в последно време се носят истински легенди. Говореше се, че плеймейтката се е сдобила с дом за стотици хиляди в луксозен столичен комплекс, подарък от гаджето й Миро, дочуHotArena.net.

<p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">За дома на Златка Димитрова в последно време се носят истински легенди. Говореше се, че плеймейтката се е сдобила с дом за стотици хиляди в луксозен столичен комплекс, подарък от гаджето й Миро, дочуHotArena.net.&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Истината обаче се оказа съвсем различна. Златка продължава да живее с Миро в софийската си квартира.</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Преди около година плеймейтката дори отвори вратите на жилището си за снимачния екип на &ldquo;Close Up&rdquo; , който да покаже как точно живее моделката. И се оказа, че домът на Златка съвсем не прилича на любовното гнездо на някоя богата държанка, каквато е представата за домовете на плеймейтките, пишат от <a href=\"http://www.kliuki.net/luks-li-vijte-doma-na-zlatka-dimitrova/\">kliuki.net.</a></span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">&nbsp;</span></p> <p><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Скромният дом на моделката впечатлява най-вече с простор и удобство. Самата Златка споделя, че не печели толкова много, колкото й се приписва като хонорари. По тази причина и не се шири в палат, а в скромен апартамент в обикновена жилищна кооперация.</span></p> <p>&nbsp;</p> <p><br /><span style=\"font-family: tahoma, arial, helvetica, sans-serif; font-size: medium;\">Дори след като се събра с гаджето си Миро, Златка продължава да живее там. Двойката е категорична, че се чувства уютно в жилището и не смята да мести от него. Моделката споделя, че не държи да тъне в лукс на всяка цена. Но признава, че ако реши да създава семейство и деца, би се огледала за по-просторен дом от този, който в момента обитава.</span></p>

3 Коментара

niki

преди 10 години

vijte kolko pari se izkarvat ot prostituciq, a vie rabotete cql jivot

Коментирай

ZUMBAIO

преди 10 години

ABE ZLATKE TAIA TVOITA KASHTA ILI APARTATEMNT,IZGLEJDA MNOGO BOGATA NA KAKVO SE DALJI TOVA,CHE AZ NE JIVEA TAKA BOGATO PO TVOIA NACHIN

Коментирай

apfff

преди 10 години

do prednite dvama... abe vie da ne jiveete v peshtera ??? Ne vijdam nishto koi znae kvo v tva apartamentche izglejda dvystaino s obzavejdane za ne pove4e ot 10-15 000lv.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.