Вижте Емануела преди 10 години в искрена изповед и коренно различна (Разказ как е забременяла)

8774
05 Януари 2015, 19:00


„Излизаме навън и му казвам: „Ами аз съм бременна“, като очаквам той много да се зарадва, защото страшно ме обича. Но той целият пребледня, лицето му стана изпито, щеше да припадне, посърна! Беше ужасен.“

 

Така започва историята на фолк певицата Емануела в откровеното интервю за Миглена Ангелова в „Искрено и лично“, на което попадна HotArena.net.

 

Във видеото изпълнителката на Гъзар бъди“ е коренно различна визуално! С черна коса и никакви корекции по лицето, 25-годишната Емануела сякаш е друг човек.

 

Ако сравним певицата тогава със снимка 10 години по-късно, ще видим, че освен ботокс в устните, си е правила корекция на носа, перманентен грим на веждите и повдигане на скулите.

 

В любопитното интервю от 2009 г. Емануела разказва как е забременяла от бившия си приятел Виктор.

 

„Бях на 17 години. С една приятелка отидохме на дискотека и се запознах с Виктор. Започнахме да излизаме заедно, той бе адски галантен. Всеки ден ми подаряваше рози и имахме много романтична връзка“, спомня си певицата.

 

За съжаление, когато разбира, че ще става татко, Виктор изпада в паника и двамата се разделят. На Емануела й се налага да прекъсне училище заради бременността си и оттогава животът й се променя.

 

Разбира се, както бащата на второто й бъдещо бебе Митко Динев, така и този на първото дете не са случайни хора.

 

„Родителите на Виктор държаха хотели в Златните“, признава си Емануела. Какво съвпадение – тези на Димитър пък държат цял Свети Влас…

 

Вижте видеото по-долу.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
PETAR
преди 3 години
-1
ZATOTARSA4KA !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Hili
преди 3 години
-1
Изключително интересно, наистина! Години наред българският народ се питаше: "Как точно е забременяла"? Благодарим ви за изключителното откритие, жълти сайте! :)))))))))))))))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
динко
преди 3 години
-6
и този ще я зарежи и ще си има същата история.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени