Вижте истинската Мис България, която ни представи на Мис Свят

https://hotarena.net/az-jenata/vijte-istinskata-mis-balgariia-koiato-ni-predstavi-na-mis-sviat HotArena.net
Вижте истинската Мис България, която ни представи на Мис Свят
Същински скандал се развихри тези дни в модните среди.
 
Оказа се, че конкурсът “Мис България”, организиран от Ирина Папазова няма лиценз да изпраща победителката на “Мис Свят”.
 
Лицензът държал Страхил Гановски, организатор на конкурса “Мис Свят-България”, който Вероника Стефанова спечели, получавайки привилегията да представя родината ни на “Мис Свят” в Китай.
 
Нашенката получи сертификат за каузата си с борбата срещу анорексията, като организаторите на “Мис Свят” обещаха да я подпомогнат, построявайки център за хора с подобни болести. 
 
В интернет пък заваляха куп коментари, че именно Вероника е в пъти по-красива от Тамара Георгиева и отиването й на “Мис Свят” е напълно заслужено.
 
В Китай и Лондон  вече се завъртя и реклама на “Мис Свят”, в която Вероника взима доста осезаема роля, което е още един повод за гордост.      
 
 

7 Коментара

кике

преди 6 години

Тези само на носове расли малко по добре от дъртия травестит

Коментирай

Лупи

преди 6 години

Оставаше и на този конкурс да изпратят Тамарката или подобна на нея, за да се чудят хората това човек или орангутан!

Коментирай

...

преди 6 години

Може на мен нещо да не ми е наред представата за красота, ама и тая Вероника не е най-големата убавица. Просто едно доста симпатично момиче с остро носленце. Е, сега оная Тамара, колкото и снимки да изгледах с надеждата, че нещо с осветлението и ъгъла на снимане не е наред, еми грозничка си е, милата. А едно време какви миски имаше, ехххх..

Коментирай

ani

преди 6 години

ima6e miski,ama nqma6e korupziq!I sega gi ima,no prostakesite si pla6tat,misleiki,4e kato si kupqt titlata,vsi4kI 6te Im se klanqt! uvi,s toq umstven bagaj ne mogat da shvanat,4e pe4elqt samo prismeh I podigravki!

Коментирай

Симпаричнс друг път, хайде да и разгледаш и други снимки..

преди 6 години

Тази Вероника също е с операции, носът и е правен, има и силикон. Изобщо не е хубава, в тяло е несъразмерна, една идея по-приятна от Тамара, но отново изкуствена! Любим номер на журналята - грозотия си плаща, за да е Мис и изведнъж се започва пропаганда на другите грозотии, които обаче, сравнени с Тамара започват да добиват приятен вид!

Коментирай

Мис Тукан

преди 6 години

Как може този тукан да бъде Мис България?!

Коментирай

desi

преди 6 години

Abe stiga ste nalagi taya viziya na porno zvezdi!!! To se vijda che momicheto ima botox i t.n. kude e tazi prirodna krasota????

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.