Вижте историята на най-невероятната любов!

5563
29 Януари 2014, 10:58


Това вероятно е най-невероятната любовна история, която сте чували някога. На пръв поглед Ерин и Конър са обикновена влюбена двойка, но в гърдите на мъжа й бие сърцето на брат й Келън, който на два пъти ги събира, научи HotArena.net.


Конър е едва на 17 и е запален спортист, когато сърцето започва да го предава. Първоначално отнася всичко към тренировките, но после става по-зле и накрая отива на лекар.

Диагнозата е страшна—положението е толкова сериозно, че има нужда от спешна трансплантация. Конър се нарежда в опашката за чакане на донори, а семейството трепери, че може да изгуби сина си.

В същото време в Южна Дакота едно 20-годишно момче намира смъртта си. Келън излязъл да пийне с приятели попаднал в сбиване и фатален удар води до смъртта му.

Сърцето му обаче е напълно здраво за Конър и той става негов донор. „Това трябваше да е най-щастливия ден в живота ми, но знаех, че някой е умрял заради мен“, спомня си Конър.

Месеци наред той мисли за момчето и решава да се срещне със семейството. Година след операцията отива в дома му, притеснен, че няма да го приемат.

Страховете му не се оправдават и лично майката на Келън го прегръща като роден син. Именно тогава той среща и любовта на живота си—Ерин.

„Още като се видяхме, нещо се случи между нас, не можех точно да го определя, но след първата среща постоянно мислех за това“ спомня си Ерин. Конър също усетил притегателното усещане, но го игнорирал.
Младият мъж се опитал да изгони неканените мисли, а Ерин се опитала да си забрани за момчето, което не само е 9 години по-малко от нея, но и носи сърцето на брат й.

„Мисля, че духът на Келън искаше да ни събере. Толкова силно беше желанието ни да се срещаме и да си говорим за него. Накрая имах усещането, че в мен живеят двама души“, споделя години по-късно Конър.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени