Вижте как Бориса излъга за годежа с Андрей

2976
28 Октомври 2014, 15:00


Бориса Тютюнджиева с действията си показва, че е още незряла и е рано да я считаме за жена, която е здраво стъпила на земята. Моделката обича да си играе на гоненица с медиите и затова непрекъснато им подхвърля фалшиви факти, от които се създават лъжливи истории за живота й.

 

Все пак това поддържа вниманието към нея и тя бива търсена за подробности и винаги отрича това, което сама внушава на останалите, научи HotArena.net.

 

Оказва се, че фотосът с ръцете на мъж и жена, които носят пръстени върху безименните пръсти, не са на Бориса и Андрей, пише сп. “LoveStyle”.

 

Арнаудов по никакъв начин не желае да бъде герой в медийното пространство, но пък гаджето му доста добре се старае да не излиза от там. Ако не са двусмислени снимки на крайници от човешкото тяло, то ще са снимки с чужди мъже във Фейсбук страницата й.

 

Дали Тютюнджиева ще донесе нещо хубаво на продуцента – рано е да се каже. Отстрани изглежда, че му подарява повече негативи. Той вече е улегнал мъж, с финансово състояние, търсещ уединение и спокойствие, докато моделката си признава, че й е рано за деца и сватба.

 

Обикаля нощните заведения, с няколко думи – още й се живее и дивее. Дали Опосумът ще издържи да прави непрекъснато компромиси, за да бъде с млада и хубава жена, предстои да видим.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
viliana
преди 3 години
0
много е дебеличка вече :(
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени