Вижте как Гущеров зарадва Мария за рождения й ден! Певицата се похвали със снимка на подаръците

https://hotarena.net/laifstail/vijte-kak-gushterov-zaradva-mariia-za-rojdeniia-i-den-pevicata-se-pohvali-sas-snimka-na-podaracite HotArena.net
Вижте как Гущеров зарадва Мария за рождения й ден! Певицата се похвали със снимка на подаръците

Днес фолк певицата Мария навършва 34 години и нейният Мечо не пропусна да я зарадва за празника, видя HotArena.

Още късно снощи, миньончето се похвали с изненадите, които съпругът й Християн Гущеров й е подготвил.

 

Щом удари 12 часа в полунощ и настъпи рождения ден на любимата му, милионерският син я засипа с луксозни подаръци.

 

Първият бе бутилка марково 10-годишно шампанско Дом Периньон. След това Мечо поднесе сладка изненада на любимата си – торта с надпис „Ч.Р.Д. Любов моя!“.

 

Хриси не пропусна да зарадва Мария и с любимото й цвете – бяла орхидея.

 

Все пак на тази дата семейството има двоен празник! Точно преди една година Гущеров и Мара подписаха и узакониха съжителството си, а седмица по-късно вдигнаха и сватбено тържество.

 

Изненадите за Мария обаче тепърва предстоят. Вечерта певицата ще събере близки и приятели на купон и се очаква Гущеров да поднесе още подаръци на любимата си.

5 Коментара

емилия

преди 8 години

ше има снимки на майка й, сестрата и пак без приятелки....

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

Приятелки.........Емилия,били ми казала,за какво са и приятелки...... за завист.клюки и още нещо!Семейството и е напълно достатъчно!. Има много хора покрай Мария,които само се чудяткак да научат някоя подробност около животът и ,и жълти медии да се възползват,и да започнат да пишат каквили не простотии..........изневери,разводи,,,,,,,,ахахаххахаааа! И да уточня,че нито съм позната на нея и семейството и ,нито се вълнувам от личният живот на когото и да било!Споделям лично мнение,относно-ПРИЯТЕЛКИТЕ и то в тези среди.

Коментирай

руми

преди 8 години

Не зная защо ни занимават с тази псевдопевица,въобще никой не се интересува от нея.Да си живее живота на" държанка" и да се скрие някъде дълбоко под земята утрепаната мишка.

Коментирай

джими

преди 8 години

А,забравихте и стария Гущеров,тази се скъса от"свирки" и хвалебствия по негов адрес.Разбрала е кой дава парите,а малкия е при Мара на секс курс ,за да го обучи за новите предизвикателства.

Коментирай

Бляяяк

преди 8 години

Избърши си корите от гнусната джука, Маро! Уж се мислиш за красива , бива ли да се показваш в този вид тогава??? Ужас, противна и тъпа!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.