Вижте как малката Никол празнува рождения си ден (СНИМКИ)

https://hotarena.net/az-jenata/vijte-kak-malkata-nikol-praznuva-rojdeniia-si-den HotArena.net
Вижте как малката Никол празнува рождения си ден (СНИМКИ)

Никол, наследничката на Николета Лозанова и Валери Божинов, неусетно стана на 4 години. Очарователното дете, което израстна пред очите на хилядите му фенове в социалните мрежи, за пореден път доказа, че е малка модна икона видя HotArena.


Николета
бе подбрала за рождения й ден стайлинг, досущ като нейния, но в умален вид. Визията им бе от последната колекция на Dolce&Gabbana.


Сред звездните гости на Никол, бяха Валерко, Пламен – синът на сестра й Велина, двете момченца на Петко Димитров, синът на Весела Тотева и Елин Топузаков, както и момченцето на Ива Атанасова и Денис Касъмов – Филип, и още много сладури.


Всички те се насладиха на много весело и емоционално детско парти в увеселителния център на Sofia Ring Mall, пише vipnews.bg


Очаквайте скоро в HotArena ексклузивни снимки от детското парти на Никол



52 Коментара

-0-

преди 8 години

Леле-Боже! Ако имаше адекватни социални работници и служби за закрила на детето, отдавна да са го взели - тази "майка" е очевадно с психични отклонения и трябва с нея да работят психиатри...

Коментирай

ж

преди 8 години

на 4 години и с преческа. Горили са й косата за едни снимки.....

Коментирай

иван

преди 8 години

................''за пореден път доказа, че е малка модна иконам видя HotArena."" Щом е иконаМ няма проблем

Коментирай

Мария

преди 8 години

ТЕЗИ РОКЛИ ГИ ИМА НА ПОЧТИ ВСЯКА СЕРГИЯ НА ИЛИЯНЦИ.......ГОЛЕМИ ИКОНИ В СТУДА С ПЛАЖНИ РОКЛИ.

Коментирай

Lora

преди 8 години

На мен ми харесват ! Много свежи снимки, но тоалетите подхождат повече за лятото! Роклите са много сладки и тук ги има.

Коментирай

Dee

преди 8 години

Ох, като започнат някакви анонимни абонати да се тюхкат как трябвало службите да го вземат това дете щото видиш ли било на 4 год с прическа. Николета, че е лоша майка всички знаем. Обаче колко майки си кипрят децата, лакират ги и т.н. Че да им ги отнемем на всички тогава! Колко деца модели има, обаче никой не е тръгнал да гони родителите им по законен път. Не ме разбирайте погрешно, не казвам, че това е правилно и е полезно за едно дете да тръгва по този път от пеленаче, но всичката тази лицемерност вече направо е прекалена. Оставете я Николета, Бог я е наказал достатъчно... и детето ще й е същото, само че това не е проблем на нито един от коментиращите тук!!!

Коментирай

греис

преди 8 години

гледам и се чудя лоша майка ли съм ,че не обличам детето си в маркова рокля ,неи къдря косата и не я карам да прави кифленски пози ?/???? но пък караме колело шием рокли на куклата и играем на не се сърди човече четеме приказки има нещо или някой сбъркан или просто сбъркана ценостна система

Коментирай

Искра

преди 8 години

Ама то това детенце наистина расте пред очите на всички хора.Защо майка му не помисли малко и не се постарае да му осигури едно,нормално,спокойно детство далеч от хорските погледи и медийте!Какви са тия мъкненета по фризиорските салони,какви са тия постоянни фотосесии,позьорщини: ( Да е живо и здраво детето,то вина няма-изборът го е направила мама Ники: ( Всичко това нещо ми идва в много,по-скоро това,което прави Азис като известен родотел ми се струва логично(крие ревностно детето си,създал му е пространство добре скрито от любопитни очи,крие го просто,пък детето като порасне ако реши да парадира кой е тате...решнието си е негово,ако иска да е медийно лице...да е,но сега да си живее като др.деца)....Някои родители взимат решения и то грешни и децата им страдат,а не бива! ! !

Коментирай

Симона

преди 8 години

Гражданката на Италия се е маскирала за пореден път пред много бройната си българсйа публика. Много й се иска на николина да живее живота на световните звезди, дето носят D&G ама на найси ...Огледай се ,моме -в BG си ....И отдавна си смешна с тоя твой стандарт

Коментирай

Ер

преди 8 години

Много грозни рокли! То вкус и акъл няма как да се купят! Николета нито е италианка, инито моделка, големи пози, голямо нещо.. като гледам това дете как я гледа докато е в поза "оргазъм" направо ми става лошо.

Коментирай

Валя

преди 8 години

Ексклузивни снимки????????? Думата "ексклузивен" отдавна не съществува при Николета, но интересни биха могли да бъдат, ако му беше облякла нормална рокличка и го беше сресала красивата, естествена косичка с обикновенна панделка! Да го гушне, прегърне, целуне и се усмихнат заедно. Купили си рокли за хиляди левове, направили си косите с маши, рокли, преси, сложили чантите и двете, наели си професионален фотограф да ги снима - ПОЗЬОРЩИНА. Комплексите вече и на детето си ги предаде. Нормално ли е такава прическа за 4 годишно дете? На хелоин и косата в червено и боядиса. Тази кифла Николета ме изумява със всеки изминал ден все повече. Разваля детската, невинна красота на това дете с целия тоя тунинг по нея! Нещастница. Иска да са различни, модерни и интересни, но будят присмех и съжаление. Това дете сигурно от сега не може да я понася.

Коментирай

Сиана

преди 8 години

Ох като започнат и някакви анонимни абонати да се тюхкат как други анонимни абонати се тюхкат направо ми иде да повърна. Лака за нокти ще го сравняваш с това, че косата на едно 4 годишно дете редовно се третира с маши и преди? Когато е с баща си детето изглежда нормално, но когато е на снимки с Николета, винаги е изправена, накъдрена и с ОБЕМ дори! На моделите деца поне им се плаща, както има реклами с модели възрастни, така им и реклами с деца. При Николета всичко е поза, доказване и суета! Точно това коментират хората. И какво значи лицемерност? Хората изказват мнението си. Не вярвам някой да има проблем с това, просто хората се подиграват с нея, смеят й се!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

EEEE....MALKATA E SLADYRANA...NO TOZI KASOKRAK TROL...PAK NE PROPYSNA DA SE NAWRE NA SNIMKITE....PISNA NI DA I GLEDAME KONSKATA MYTRA....

Коментирай

Sasha

преди 8 години

Ne znam, ama mi e mnogo interesno tozi put koi li e izkopirala 1:1 taq plovdivska iztrivalka s ciganski koreni Nikoleta

Коментирай

Sasha

преди 8 години

Буклите, чантата, роклята, позата... интересно ми е как още не го е гримирала това дете, ама да почакаме има време до 5 годинки. Споделила статия от Vip News как ги четкат и писала "Благодаря ви" ооооооох милата. Всички знаем, че ПР-ката ти работи там, но все още не мога да преценя хората ли залъгваш или себе си? Май и двете. Добре, че заработваш пари, та да ги пилееш по сайтчета, които да те четкат и да превръщат в "събитие на годината" най-обикновенни празненства като рожден ден и подобни, че като гледам как те мразят, досега да си си теглила ножа

Коментирай

Dee

преди 8 години

Нека се смеят. И аз й се смея и се възмущавам. Обаче я ми обясни кой какво го засяга тя как си гледа детето? Проблемът си е нейн и на нейното семейство. Но да се хвърлят всички чак да й отнемат детето, органите да се сезират, направо в затвор да я пратим... и всичките като нея... Това е лицемерието, Сиана. Защото тя не е една, а има толкова много като нея кухи лейки, само дето не са по страниците на списанията!

Коментирай

Краси

преди 8 години

Какво му е на косата на това дете, а майката изглежда нелепо, абе тази жена не разбра, че не всичко което е модерно или скъпо стои красиво и стилно на всеки. Аман..

Коментирай

ceco

преди 8 години

Момиченцето е сладко,но да му къдри косата е много малко.Тоя перкулясник Клозет съвсем се е смахнал........

Коментирай

болен мозък е

преди 8 години

Това беше първата ми мисъл и асоциация, когато видях снимката. тази не е със всичкият си. С цената да се покаже, да изпъкне, да се говори за НЕЯ е готова на какви ли не компромиси със здравето и живота на детето си. Ако, това не е болен мозък, здраве му кажете!

Коментирай

болен мозък е

преди 8 години

Това чучело позьорката и проститутка Николета Лозанова за сетен път избива комплекси, позира и облечена в това басмено рокле , та ако ще и от извънземните да е, не струва за 5 пари. Обикновено рокле, памучно на лимонки , като нея. И как е скопосла косата на детето си. Не е истина, колко е изперкала тази жена! И, това дете стана на 4 години , а още не може да говори нормално и логично. На кой ли се е метнало ' умница" ? :)

Коментирай

D & G когато беше с Божинов, сега реплики конфекция

преди 8 години

Вие за канарчета ли ни вземахте? Минали са роклите покрай колекцията на D & G ама в някой следващ живот! Поръчка конфекция реплики и на двете за нищожни суми. Изхвърлпяте я в очите на слепите. Ние ядем доматите с колците. Такива роклета в колекцията на D & G просто няма! НО, дори и да има тя използва винаги реплики и се фука за оригинали. Колко е жалка в напъните си да имитира висок стандарт, след като всички знаем , че не може да си го позволи. Това, което облича, носи, прически е платено по професионални линии и " клиенти". Стига е парадирала за това, което не е! А, тя е едно ГОЛЯМО НИЩО! Пълен боклук от всякъде!

Коментирай

monika

преди 8 години

Прекрасни! Не случайно будят завист и злоба в дребните души.

Коментирай

222

преди 8 години

СЛАДКО ДЕТЕНЦЕ СЪС СЛАДКА РОКЛИЧКА,майката тук също е хубава,така че,престанете да пишете простотии !!!

Коментирай

лимонка

преди 8 години

Колко е изкуствена на снимката майка му. Пак нацупила джуки, а малката как и се хили насреща , явно намира положението за комично хахахахахах. Малко сладко дете, ама толкова известни и богати хора има в България, само че с мозък, та тези хора не правят децата си на маймунчета с цел ПР, а дори упорито ги крият от светския шум, ами иска им се децата им да имат нормално и истински детство. А тая дето и не се знае с какво е известна и заслужила дори да я има щяло и нещяло , дори в този сайт вижте мЪ D&G . Човек който има не парадира и не се доказва. Тази е ясна цялата и работа, фалш, лицемерие, лъжи.

Коментирай

VANKO 1

преди 8 години

ВАЛЕРИ МАЛОУМНИК КАДЕ СИ ВИЖ КАКВО СТАВА С ДЪЩЕРЯТИ

Коментирай

da

преди 8 години

TOVA DETE NEMA DETSTVO

Коментирай

айдеее

преди 8 години

Тая си е баш за Карлуково...

Коментирай

ехооооо

преди 8 години

Алоууу,плювачите,я се покажете вие и вашите деца,ако имате изобщо такива,да ви видим,ненормалници,мишки анонимни,много сте велики и морални като сте неизвестни ,криещи се по села и паланки!А, не бе ,забравих,че всичките сте в чужбина със супер съпрузи , милионерки живеещи в лукс и шефки на големи фирми!Само се чудя що по цял ден сте в този сайт или в Бг Мама и нищите Николета от...до всеки ден, всеки час-ОТКАЧАЛНИЦИ!

Коментирай

Жалка картинка

преди 8 години

Чужбината при мен лесно се вижда от IP адреса. Нямам мъж милионер, обичам си професията, марковите парцалки не са ми жизнен смисъл, моето момиченце си къса панталонките по клоните на дърветата, докато играе с другите деца. За рождения й ден дойдоха все деца, които ТЯ си избра, ядоха домашна торта и тичаха на воля в просторната ни градина. А Клозетка си няма понятие, колко празен и пошъл живот води, барабар с детенцето си, миличка „ехоооооо“. И няма да се уморя да пиша тука мнението си, защото имам племенници, които живеят в България и не искам да им навират в очите жалките парвенюта и кичозните им курви като пример за успех и ценности.

Коментирай

до ехооооо тоест хот арена

преди 8 години

По стила на писане ,се познава ,че сте вие.Ние плювачите за да сме толкова много значи аджаба наистина не е редно малко дете да се прави на голяма госпожица с накъдрена и топирана коса.Ами ненормална е майка му и това и личи и на физиономията на снимката.Толкова се е превъзнесла ,че мяза на изперкала.Всичко което прави с детето си е меко казано нередно.Малката му нежна главица не е редно да издържа на къдрене.Но майка му вместо да го научи на песнички стихотворения каквото учат децата на неговата възраст ,му къдри косата.Какво я защитавате?Луда жена!

Коментирай

ани

преди 8 години

Браво !Устните на детето изписани с молив веждите със сенки.Аре бе хот Арена ние да не сме в дупе правени.Гримьорка съм.Много добре ги зная нещата.Вие какво за малоумни ли ни мислите?Абе няма що..........

Коментирай

До Жалка картинка

преди 8 години

Да,да верваме,че ти си една щастлива и успешна жена,ама нямаше нужда да ни го обясняваш така подробно,щото никой не го интересува това,сещаш ли се?

Коментирай

653

преди 8 години

Най-лошото в случая е че от малка учи дъщеря си да стане вманиачена по външният си вид, също като нея.Поставя го като ценност номер 1 и обрича дъщеря си да стане празноглава кифла неизлизаща от салоните за красота.Но такава майка като николета на нищо друго така или иначе не може да научи дъщеря си.

Коментирай

Жалка картинка

преди 8 години

Явно съм те издразнила, за да реагираш така, забавна си ми. А дали ми вярваш, си е твое решение. За моя успех или неуспех в коментара ми и дума няма. Аз съм нормален човек, като повечето тук. Сега само остава да ме наречеш „мърша“ и те идентифицирахме.

Коментирай

На кукуво лято

преди 8 години

Малката е модна икона ама на кукуво лято, симпатично дете, но нищо повече. Ще и се много на Мангалета тя и щерка й да са такива, но не се получава. А тя е кукувица и половина. И защо продължава да лъже, че живее в Италия? Снимки качвала, четяла си коментарите, блокирала тези, чиито коментари не харесва и т. н. пък една дума не може да смени. Щото във всичко лъже и маже и копира, бемким някой се върже.

Коментирай

На кукуво лято

преди 8 години

П.С. тази обица направо ще й скъса ухото - се вижда, но нали трябва да е "модьерна"... Може да е избягала от Караджово или Караджалово, както и да е, но от циганското в нея не може да избяга.

Коментирай

прелестни

преди 8 години

Разкошни снимки.Малката е сълза.

Коментирай

1111

преди 8 години

Да и се подиграваш ли, да я съжаляваш ли... То по-скоро детето е за съжаление... А на нея струва ли си да се подиграваме, очевидно не е в ред с акъла, с морала и с нормалните човешки емоции и постъпки... Така като я гледам, не е далеч моментът, когато ще изтрещи тотално. Горкото дете.

Коментирай

00

преди 8 години

Малката е карикатура на дете. Така както е натаманена - с коса като разплетена кошница, гримирана, в нелепа поза... Сигурно все още е съвсем нормално дете, когато е в естествена среда. Но с такава изперкала майка и полу-малоумен баща ... бррр...

Коментирай

Lora

преди 8 години

Малката сигурно се радва на гримовете, прическите и хубавите дрехи, като всяко малко момиченце! Дъщеричката на наши познати, винаги, когато са ни на гости, използва случая да разгледа цялата ми козметика, да се гримира, да ме гримира, среше и лакира! Е, преди това аз нея! Така че.... Отделен е въпросът , че Николета е силно комплексирана от външния вид на детето си! Самата тя явно не го смята за красиво и това я кара да го разкасява по всевъзможни начини ( грим, прически, обем, скъпи дрехи) и да се излага.... На някои снимки Никол е като зряла жена... Жалка работа!!!

Коментирай

Looped

преди 8 години

vmesto da zavede deteto na logoped i da mu obarne vnimanie za nadnormenoto teglo, tia go grimira i mu iztaniava krakata s photshop. Nikoleta ima kompleksi ot deteto si. Iska i se da e nezemna krasavitsa, ama iavno ne go smiata za takova. Jalko.

Коментирай

dani

преди 8 години

Детето е сладко! НО НЕЗНАЙНО ЗАЩО ВИНАГИ Е С НАВЕДЕНА ГЛАВА ИЛИ СЪРДИТО!!!

Коментирай

Елина

преди 8 години

Колко злоба има само в коментарите ви,не е истина.Николета може да е всякаква,но в случая снимките са прекрасни.И роклите са си на Dolce&Gabbana,влезте в някой друг сайт и се ограмотете малко вместо само да плюете и да се възмущавате.Самият Стефано Габано в е постнал снимките им в официалния си профил в Инстаграм,а вие тук се правите на модни критици или просто завиждате на Николета,че има такъв стандарт на живот? Кой както може,целта оправдава средствата,постигнете го и вие :))

Коментирай

Елина

преди 8 години

Габана*

Коментирай

-00-

преди 8 години

"Самият Стефано Габана" едва ли е постнал снимката, това е работа на някой от сътрудниците му, чиято задача е да популяризира поредната колекция... Що касае "колко злоба има само в коментарите ви", драга Елина, това е някаква първосигнална реакция на хората срещу уродливото "явление" Н.Л., което се натрапва непрестанно. Като се замислиш - съвсем естествена, впрочем.

Коментирай

:-)

преди 8 години

Елина, ти на колко свирки си съгласна за една рокличка, щом целта оправдава средствата?

Коментирай

Елина

преди 8 години

Ама кой ви кара да следите живота на Николета? Тя става популярна,защото такива като вас нон стоп четат статиите за нея и се надпреварват да пишат жлъчни коментари,а ако злобата и завистта определяте като "първосигнална реакция",много лошо за вас. Относно свирките,убедена съм,че много от авторКИТЕ на тези коментари са навити,друг е въпросът,че няма желаещи да им платят и половината от рокличката на Dolce&Gabbana. Приятен ден и по-малко завист :))

Коментирай

Елина

преди 8 години

Ама кой ви кара да следите живота на Николета? Тя става популярна,защото такива като вас нон стоп четат статиите за нея и се надпреварват да пишат жлъчни коментари,а ако злобата и завистта определяте като "първосигнална реакция",много лошо за вас. Относно свирките,убедена съм,че много от авторКИТЕ на тези коментари са навити,друг е въпросът,че няма желаещи да им платят и половината от рокличката на Dolce&Gabbana. Приятен ден и по-малко завист :))

Коментирай

hahahahahahaah

преди 8 години

a koi porachva statiite? Ami te i za Bai Kolio ot Filibeto da pishat vseki den, i za nego shte komentirat i shte se chudiat, a be, adjeba, shto tai pishat za tozi, vseki den, kakav e i za kakvo se bori? I na nego li shte ni kajesh , che zavijdame shtoto niamame pari da kupim polovinata ot...kombainat mu ili traktorat?

Коментирай

neumesten komentar, drugiat pat

преди 8 години

Elinche, shto taka mi reportna komentarcheto be? Maloumnitse, kak shte e neumesten komentarat mi? Ili ne moja da zatsepish, che napravih analog s izmisleniat Bai Kolio it Filibeto i Nikoletk, koiato sama si puska statiite. I poneje tia statii ne sa nikakvi novini, no za neia se pishe vseki den, zashtoto plashta, reaktsiata na chitatelite shteshe da e absolutno sashtta (negatvina) ako se pisheshe za Kolio, Dundi, Luna ili Kuna

Коментирай

.

преди 8 години

Хората, които имат - не парадират. Тук се наблюдава недоимък както финансов, така и умствен.

Коментирай

klozeta

преди 8 години

БОЖИНОВ-ПРЕЗИДЕНТ !

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.