Вижте каква е мечтата на Николета!

2907
22 Юли 2016, 15:48


Босът на новините на Би Ти Ви Венелин Пеков е притиснат до ъгъла от новото си гадже Николета Маданска. Спортната журналистка се оказа скрита хиена, която е на път да заведе шефа си до олтара, научи HotArena.

Николета е първата жена в живот на бившия новинар, която е започнала здравата да го променя. Маданска с кадифена ръкавица направлява връзката си с Венелин и доста умело го насочвала към идеята да създадат семейство. Отношенията им преминали на друго ниво, след като папараци на "Уикенд" разкриха връзката им. Оттогава Маданска започнала да вири нос и да се движи по коридорите на медията със самочувствие.

Двамата имали нужда да покажат, че любовта им се гради на нещо повече от взаимна изгода. Затова заговорили за брак и деца, теми, които преди това избягвали. Покрай новия мъж в живота си Николета искала да се отдаде на хобито си, което е свързано със сладкарството. Маданска от години въртяла чудни торти в свободното си време, с които смайвала всички у дома. Приятели и познати я увещавали да се захване сериозно с това и да започне да вади пари от таланта си.

„Винаги съм мечтала за своя сладкарница, за бутикови изделия. Може би ако един ден реша да си дам почивка от журналистиката, ще се занимавам с това“, разказва блондинката. Николета не крие, че е властна натура и с нея трудно се живее, пише „Всеки ден“.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
В е л и к и я
Преди 1 година
-1
Тя не само торти , а явно и други работи чудно върти ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени