Вижте кои актьори кръстиха децата си на себе си

1687
06 Април 2014, 13:42


Родите актьори все по-често кръщават децата на себе си. Досущ като американските президенти, в желанието си да се обезсмъртят артистите ни се спират на собствените си има при избора на подходящи за децата им, видя HotArena.net.

 

Като един от последователите на „американския модел“ Деян Донков кръсти сина си на себе си. Актьорът и бившата му приятелка Анастасия Ингилизова станаха родители през 2006 година.

 

Малчуганът се сдоби с името на баща си, а съвсем скоро ще има и ново братче, но този път актрисата е бременна от настоящото си гадже – Христо Петков от Народния театър.

 

Комедийната звезда Димитър Рачков също кръсти на себе си сина си. А наследникът на Мариан Вълев – по-познат като Куката от „Под прикритие“ също носи името на баща си.

 

Актьорът Михаил Билалов обаче не робува на тази практика и кръсти двете си дъщери Данае и Олга. Джаро от „Под прикритие“ от години е женен за японката Синае, която живее с децата им в Париж.

 

За разлика от младите си колеги, които предпочитат да обезсмъртят имената си чрез наследниците си, покойния Георги Калоянчев и голямата Стоянка Мутафова избраха български имена за децата си.

 

Калата кръстил синовете си Ивайло и Явор, а Стоянка Мутафова избра за дъщеря си името Мария, макар да я нарича галено Муки. Славчо Пеев и Татяна Лолова пък избраха да кръстят синовете си съответно Петър и Сава, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени