Вижте кои снимки на Николета предизвикаха СМУТ сред майките! (Ето и реакцията на известната фирма)

https://hotarena.net/pod-pricel/vijte-koi-snimki-na-nikoleta-predizvikaha-smut-sred-maikite HotArena.net
Вижте кои снимки на Николета предизвикаха СМУТ сред майките!  (Ето и реакцията на известната фирма)

Преди време италианска фирма за бебешки и детски продукти избра родната моделка Николета Лозанова за свое рекламно лице.

 

Наскоро пуснаха нова фотосесия към новите аксесоари, която сега обаче е свалена, заради негативни отзиви, узна HotArena!

 

От екипа на марката детски продукти, чието лице е Ни Ло, сами съобщиха какви действия са предприели и излязоха с обяснение защо премахват кадрите:

 

\"Във връзка с негативните реакции, които предизвика фотосесията на Николета Лозанова за САМ, вземаме предвид неодобрението на голяма част от потребителите и преустановяваме използването на кадрите\".

 

Добавят, че това не бива да се интерпретира като разтрогване на договора с водещата на „Папараци“.


\"\"
 

Снимките бяха публикувани на 17 март в личния профил и страница на Лозанова, а към тях тя написа:

 

„Още от малка, Никол проявява афинитет към стилните и екстравагантни детски продукти от ежедневието й, като с огромно удоволствие се наслаждаваше на избора ми на количка - от италианската марка CAM.

 

За мен пък е чест, че за поредна година, именно аз представям новата им колекция. В кадрите сме преплели следното послание: Майчинството е най-големият чар на всяка жена и количката е най-луксозният аксесоар!“.

 
\"\"



Водещата на \"Папараци\" също се произнесе по случая:


\"\"


А вие считате ли наистина за скандални кадрите с Николета Лозанова за рекламната фотосесия? Може да оставите своя коментар под статията.

 

 

 

 

114 Коментара

radi

преди 9 години

ама вие сте мн зле ,не тези кадри,а именно по бельото бяха проблем ;)

Коментирай

браво!

преди 9 години

Мнение ли искате, ето ви мнение мисля че е доста нелепо тази жена да бъде лице и то на детски колички, снимките са отвратителни и съм с усещането че тази се е снимала повече за да покаже себе си отколкото количките, така излиза на снимките някак си те са на заден план, аз дори не знаех че се рекламират детски колички. Снимките стават по скоро за да красят тира на някой стар тираджия. А тази жена защо винаги трябва да е полугола, да си показва огромните дини на малкото и несъразмерно тяло??? Иначе моделите на количките са страхотни, ако фирмата беше избрала една нежна жена не с вулгарна визия щеше да им се получи.

Коментирай

-

преди 9 години

Алоооооо, малоумините дайте и снимките на които тази позира все едно за мъжко списание хахахаха. Аз също изобщо не разбрах че става дума за реклама на колички, верно подбирайте си моделите бе хора, тази става само за снимки за възрастни отврат.

Коментирай

падение

преди 9 години

Поредното падение на госпожа "НЕЗАМЕНИМАТА" оказва се обаче точно обратното че си непоносима и нежелана.

Коментирай

:-D

преди 9 години

Нищо скандлно няма в кадрите, но позите и физиономиите на модела са неадекватни спрямо характера на рекламирания продукт. Вината за неуспешната сесия е според мен у продуцента на начинанието. Да ангажираш модел на Playboy за реклама на детски колички е най-малкото глупаво. Познавайки естетиката и ограничения откъм пози репертоар на рекламното лице, въпросншят продецент съзнателно си е пъхнал главата в торбата.

Коментирай

читател

преди 9 години

освен снимките по бельо, някак си не ми харесва и това как толкова пренебрежително е подпряла крака си на количката. Все едно се е подпряла на тротоара. Все едно количката не е акцента в снимката, а по-скоро преработения й крак.

Коментирай

?????

преди 9 години

Ot koga platenite jrici na liubovta stanaha reklamni lica na bebeshki kolichmi i aksesoari.Kato gledam snimkite ostavam s vpechatlenie ,che reklamnoto lice predlaga sebezi,a ne produktite,koito reklamira i e tragnala s kolichkata ne da razhojda deteto,a cicite si

Коментирай

!

преди 9 години

Алоууу, моралистките от сайта Бг Мама най вече, ще се отровите от собствената си отрова!Ами да вземат Чиполино за рекламно лице тази дето си извадила ци..та в мола да си кърми детето и я помолили да се премести другаде!Тази извратена женица,която обикаля от няколко дена по телевизиите е една от възмутените сигурно от Николета?Тя ще е идеална за реклама на детски колички защото е Голямата Майка !Аман от злобарки и ненормалнички без работа, на които все Николета им е крива, а Бойко е Велик!

Коментирай

До "рекламното лице"

преди 9 години

Николето, пропадаш с гръм и трясък, Николето не ставаш за нищо друго, освен за реклама на презервативи (ама ти май беше такова "рекламно лице" хохох) и знаеш ли защо, защото имаш една единствена поза и тя е: чакам да ми свъ.....шиш на лицето !!! Много филми за възрастни си гледала, моето момиче и последно, Николето, като си гледаш удълженото краче, премахнатия целулит, изтънения глезен, удълженото лице и по - малката талия, по - добре ли ти става ????

Коментирай

do!

преди 9 години

Ne e amoralna da si izvadish gardata i da si nakarmish deteto,amoralno e da se nagazish do bebeshkata kolichka da ti se vijdat cicite,a fizionomiqta da ti e kato na jena poluchila orgazam.Az jiveq v chujbina i tuk maikite,koito karmqt go pravqt v parka,na nqkoq peika na ulicata,kogato sa na kafe ili po targovskite centrove i nikoi nito im pravi zabelejka nito pak gi gleda stranno mantalitet,ama ne kato balgarskiq

Коментирай

ооооооооооооооооооооооооооо

преди 9 години

А защо са я помолили да се премести, навсякъде извън БГ това е нормално да си кърмиш детето където и да си, някой жени просто съм виждала как се покриват с лека кърпа други си пускат просто блузката отгоре, хората които минават ми е правило впечатление че дори не ги забелязват, и да кърмиш дете няма нищо общо с голотиите на тази перверзна жена..която скоро четохме как обича сладолед, видите ли да ЛИЖА, как обичам да правя секс на не знам си какви места, как може изобщо подобна жена да бъде снима като лице на бебешки продукт ужас! Добре са го казали лице на плейбой да снимат за детски колички, а физиономиите са все едно току що са и го набутали отврат!!!

Коментирай

ahahahaha

преди 9 години

АХАХАХАХА, НЯМА КАКВО ДА СЕ ДОБАВИ.. ДА РАЗХОЖДА ВИКА ЦИЦИТЕ СИ АХАХАХАХАХА.

Коментирай

офф

преди 9 години

Я не се възмущавай толкова! Откога порното и еротиката могат да се смесват с бебета и бебешки продукти?! Който смята, че е нормално е извратен и си е абсолютен престъпник!

Коментирай

преди 9 години

В пъти по-добре е да бъде рекламно лице кърмещата майка, защото тя дава най-доброто на детето си - майчино мляко, а не като вашата любимка, която не кърми, за да не увисне силикона! Снимките са извратетни и пошли, нищо че няма гола цица-ние сме ги виждали на Николета хиляди пъти! Има нещо извратено и безкрайно лицемерно, в това да ти пречи кърмеща майка и да я хулиш, а жена залязала детето си на 2 седмиции, за да вее цици на не знам си кой остров с мъжлето е приемливо! WTF?!? Снимките са обидни, количката не е пилон или мъжки скут, че да му се гъзиш. Да си майка е благословия и не значи само да родиш и износиш дете....а да му се отдадеш. Както и да е! Като гледам от коментара си толкова тъп, че и роман да напиша, пак няма да разбереш!

Коментирай

azz2

преди 9 години

Писнало ти е нали ? Ми ходи се гръмни :)

Коментирай

АЛОУУУУУУ БОКЛУКА

преди 9 години

Алоуууууу , защитничката на примата Лозанова..не би го побира мозъка как изобщо можеш да приказваш срещу една майка която кърми детенцето си, знаеш ли колко майки има които дори вече и пари нямат за да хранят детенцата си и разчитат на кърма. Знаеш ли че именно такива майка трябва да рекламират детски продукти защото те са истински и не само това имат нужда от средства, а не този примат Николета Лозанова която се е разчекнала само и само да пипне някой друг лев.Пфууууу амн от боклуци, а тази дето рекламира е най големия.

Коментирай

da se maha kurvata

преди 9 години

marsh taq prostitutka da ne pipa bebeshki raboti deba i spinarkata gnusna, ne kupuvaite produkti koito e dokosvala taq ne4istoplutna smrad

Коментирай

хахахаха лозанов абила примат

преди 9 години

Хахахахаха, хора вие просто я побъркахте...била примат хахахахаха, то си е верно де, ама ахахахаха, не спирам да се смея с коментарите, тук е весело, даже и да не са обективни тия от Хотарена, просто не осъзнават как правят така че хората да си правят смях на неин гръб.

Коментирай

БОКЛУЦИ

преди 9 години

НАПИСАНОТО ЧЕ ЛОЗАНОВА Е ПРИМАТ БЕЩЕ ОТГОВОР КЪМ ВЪПРОСНИЯ ДЕТО СЕ Е ОБОЗНАЧИЛ С ТОЗИ ПРЕПИНАТЕЛЕН ЗНАК (!) И Е НАПИСАЛ НЕЩО СРЕЩУ ЖЕНАТА КОЯТО КЪРМИ. ЩО ТРИЕТЕ КОМЕНТАРИТЕ БЕ ЕЙ, НЕ ВИ ХАРЕСВА КАТО КАЗВАТ ЧЕ ТАЗИ Е ПРИМАТ И ЧЕ ИМА МАЙКИ КОИТО КЪРМЯТ ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ НАХРАНЯТ ДЕЦАТА И РАЗЧИТАТ НА КЪРМАТА СИ ЛИ А, И ЧЕ ТОЧНО ТАКИВА МАЙКИ ТРЯБВА ДА СЕ СНИМАТ ЗА ДЕТСКИ ПРОДУКТИ ЗАЩОТЪО ТЕ ИМАТ ПОВЕЧЕ НУЖДА ОТ ТАЗИ ДЕТО СЕ Е РАЗЧЕКНАЛА ЗА НЯКОЙ ДРУГ ЛЕВ, А НЕ ТОЛКОВА ДА РЕКЛАМИРА.АМАН ОТ БОКЛУЦИ, ДРУГИТЕ КОМЕНТАРИ НЕ ГИ ПОМНЯ, НО БЯХА ИСТИНСКИ И ОПИСВАТ МНОГО ТОЧНО ПРИМАТА ЛОЗАНОВА . НЕ ИМ ПИШЕТЕ В САЙТА ТРИЯТ МАСОВО МНЕНИЯ.

Коментирай

верно е

преди 9 години

Верно е имаше доста коментари по отношение на този (тази) природозащитничка (нали Лозанова е примат ;)) дето е писала срещу майката дето кърми, изтрита са, всичките.

Коментирай

аууу ама защо така бе хора

преди 9 години

Имаше доста отговори преди малко, но явно не са се харесали на "моделката", иса ги изтрили, защо бе а толкова беше смешно хахах, само ако знаете какви ги бяа написали хотрата в отговор хахаха...аре Николетке ходи се пробвай в порноиндутрията, там само с вагина става а и ти чупките и позите ги знаеш. Алсия може да се смили над теб ако скоро имаш нужда от пари може тя да те наеме за нейните модели хаха.

Коментирай

Гери

преди 9 години

Господата от посочената фирма, на което мадам Николета е рекламно лице, да бяха се позачели в коментарите за въпросната персона. Не е редно аморална жена да бъде лице на тяхната продукция. При положение, че държат на авторитета на фирмата и уважават клиентите си, реакцията им трябва да е адекватна!

Коментирай

Що триете коментари, бее !!!

преди 9 години

И ко стана, ся, изтрихте коментара дето НайЛон била примат, пък оставихте коментара, че е ку....ва ахаххах И ко следва от тва, НайЛон се обижда на примат, а на ку...ва - не !!!!! Ххахахахаххахаххаххахахх

Коментирай

www

преди 9 години

Никой не е трил коментари. В този сайт не се трият коментари с много редки изключения ако обидите са към деца.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Много ми е забавно тук! Най-забавно е когато парвенюта като Николета претендират за стил, класа, грамотен изказ и пригодност да рекламират продукти извън амплоато си на личност от ... хм... развлекателния бранш. Моля те, Николета, не спирай! Продължавай да ставаш ежедневно за смях! И вие от ЧИПОЛИНО явно имате чувство за хумор, избирайки такъв модел, за да популяризирате продуктите си. Дано продължи да ви е смешно когато получавате отчетите за оборота си.

Коментирай

забавляваме се!

преди 9 години

Всъщност, продажбите им се вдигат, а те получиха днес супер реклама. Това са фактите.

Коментирай

офф

преди 9 години

"Преценя"..хахах.Така ще се говорите у вас, на диалект, смешни ТЪ"пиарки", защото знаем, че Клозета не може да съставя свързани изречения! "Зловредни" са не хората, а такива порно малоумнички, пробутвани от подобни боклуци като нея! Какви ти "между редове",бе , вие минахте границите! Никой нормален няма да позволи курвенски пози, полуизвадени цици, еротично отворена уста и сладостно примижаване около бебешки продукти и бебета!Това е детско порно, като реклама на жрица, приемаща извратени оферти! Това не са снимки, а лоши карикатури!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Дай малко статистика, някакви конкретни числа. Да хвърляме фишеци всички можем. :-) Споменаването името на една компания не винаги е реклама, контекстът е от значение. Питай Germanwings.

Коментирай

jenn

преди 9 години

Дори да се абстрахираме от факта, че Николета е антипатична на всички вече, не може да се отрече, че фотосесята е абсолютно неадекватна. Първо не се вижда нито бебе, нито дете, а празна количка, до която се чекне раголена жена. Излъчването ѝ не е подходящо, нито погледа, полуотворената уста... Не съм нито майка, нито пък толкова морална и „захлюпена“, но нищо новаторско и идейно не видях в тези снимки. Не смятам, че трябва да се акцентира толкова на облеклото, все пак се рекламират детски колички, а не новата колекция на PP. Въобще като цяло абсолютна липса на професионализъм. Казват, че нямало лоша реклама, но започнах да се съмнявам.

Коментирай

Надежда

преди 9 години

Най-накрая компания в България да реагира на недоволството на потребители, заради пошлостта на рекламата.

Коментирай

????

преди 9 години

Predlagam na italiqnskata firma i bez tova sa poharchili pari za zasnemaneto na reklamata,da izrejat bebeshmite kolichki ot snimkite i da gi prodadat na nqkoi magazin za seks igrachki ili porno sait ili neshto ot sorta,za tam mislq che e podhodqshta viziqta i emociite koito predava gosponica Primat e i predpolagam,che tq nqma da ima nidhto protiv nali iska da se hovori za neq i da q davat po televiziqta :))

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Браво, маце! Най-смисленият коментар досега.

Коментирай

jenn

преди 9 години

Дори се замислих, че биха могли да я снимат с дъщеря ѝ, да се направят някакви свежи декори, знам ли... колкото и недолюбвана да е, щеше да се хареса.

Коментирай

azz

преди 9 години

Писна ти нали? Ми ходи се гръмни!

Коментирай

ами

преди 9 години

Въпросната фирма С..М има триста и няколко харесвания в ФБ страницата си..ГоУЕм напредък! Между другото количките им се разскърцват бързо! И не е важно, че името ти се е чуло, по–важно е с какво! Аз пък откакто Клозета "рекламира" техни продукти реших, че няма да купя нищо и никога от тях, защото не желая да ползвам неща,използвани и от една толкова пошла и глупава прос..ка ! Не желая нищо от фирма и хора, смятащи че тя може нещо да представя, най–вече бизнеса им, защото това говори достатъчно и за тяхното ниво!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Биха, биха. За да се снима дете обаче, е необходимо съгласието на двамата родители, а тая стока ще да е доста скъпичка за Николета в хода на актуалните събития. Нейсе, да не намесваме личните и финансови несгоди на "модела".

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Официални данни за продажбите на Чиполино не виждам, да са представени. А това, че името им се използва в негативен контекст, не е реклама. Това написах преди малко. Защо беше изтрит коментарът ми? А, да споменах Germanwings, чието име е в устата на всички медди в световен мащаб в момента. Не вярвам обаче, зара ди случилото се продажбите им да растат. Трийте сега пак!!!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Защо триете кометарите ми? Чиполино са ви рекламодатели?

Коментирай

:)

преди 9 години

Защо изтрихте коментарът? Да не би да твърдя лъжи? В пъти по-добре е да бъде рекламно лице кърмещата майка, защото тя дава най-доброто на детето си - майчино мляко, а не като вашата любимка, която не кърми, за да не увисне силикона! Снимките са извратетни и пошли, нищо че няма гола цица-ние сме ги виждали на Николета хиляди пъти! Има нещо извратено и безкрайно лицемерно, в това да ти пречи кърмеща майка и да я хулиш, а жена залязала детето си на 2 седмиции, за да вее цици на не знам си кой остров с мъжлето е приемливо! WTF?!? Снимките са обидни, количката не е пилон или мъжки скут, че да му се гъзиш. Да си майка е благословия и не значи само да родиш и износиш дете....а да му се отдадеш. Както и да е! Като гледам от коментара си толкова тъп, че и роман да напиша, пак няма да разбереш!

Коментирай

и тъй като изтрихте коментарът....ще го постна пак

преди 9 години

В пъти по-добре е да бъде рекламно лице кърмещата майка, защото тя дава най-доброто на детето си - майчино мляко, а не като вашата любимка, която не кърми, за да не увисне силикона! Снимките са извратетни и пошли, нищо че няма гола цица-ние сме ги виждали на Николета хиляди пъти! Има нещо извратено и безкрайно лицемерно, в това да ти пречи кърмеща майка и да я хулиjш, а жена залязала детето си на 2 седмиции, за да вее цици на не знам си кой остров с мъжлето е приемливо! Не осъждам никого, просто правя сравнение. Снимките са обидни, количката не е пилон или мъжки скут, че да му се гъзиш. Да си майка е благословия и не значи само да родиш и износиш дете....а да му се отдадеш. Както и да е! Като гледам от коментарите на някои хора, просто нямате умственият капацитет, за да ме разберете.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

HOTARENA къде са отговорите на този коментар? По каква причина триете?

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Къде са коментарите ми, питам?

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Хайде сега и останалите!!!!!

Коментирай

jenn

преди 9 години

Откъде имаш информация, че продажбите им се вдигат? Питам от чисто любопитсво, не се заяждам.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Няма да се разберем така, още един мой коментар имаше. Той дори можеше да мине за милозлив!

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Да бе, да! Триете на поразия, щото не ви изнася хората да си изказват мнението, ако не е положително спрямо Николета! "Изнася " ли казах? Не ви СТИСКА!

Коментирай

Хотарена трие коментари и отговори!

преди 9 години

Трият защото не им стиска да публикуват неща казани с разум, без всякакъв вид обида на деца и несъдържащи цинизми.

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

natrapnica.....nedodialana prosta......pisna ni ot teb...swirkoleto....da zeme6 da se razkara6 we4e....

Коментирай

Хотарена трие коментари и отговори!

преди 9 години

Браво! Ако не им изнася хората да си изразяват мнението, да затворят коментарите. Но да задават въпрос към читателите и после да трият отговорите без те да съдържат грам цинизъм или очевидна обида, навежда много на мисълта за подкупност. Николета реагира явно алергично към ирония и сарказъм над нейното нисичко ниво на интелигентност.

Коментирай

ИЛИЯ

преди 9 години

ТОВА ДЖУДЖЕ НА КАКВО ПРАВИ РЕКЛАМА НА КРИВИТЕ СИ КРАКА ИЛИ НА СИЛИКОНА !!! НА ПРАЗНОГЛАВАТА СИ ГЛАВА ИЛИ НА ТЪПТИЯТА И ПРОСТОТИЯ СИ !!!

Коментирай

триете коментари, тра ла ла ла ла!

преди 9 години

И ние ще ти играем контра цял живот :-*

Коментирай

aneel

преди 9 години

Кадрите от фотосесията не са скандални,а просто са неподходящи. Преди години плеймейтките бяха обидени на Калканджиена, когато обясни, че те не са модели, а еротични модели. В България тази граница все още се бърка. Госпожа Лозанова не може да е модел на подобни стоки, защото нито изражението и, нито заучените и пози са подходящи за подобен род кампании. Въпреки това миналогодишната и сесия за същата марка, която е доста по-обрна, набляга се повече на кадри в цял ръст и без близки планове беше добре приета и от това може да се направи извод, че майките нямат проблем с конкретното рекламно лице, а с абсурдността на тазгодишният подбор. Друг проблем идва в абсурдните писания и обяснения на г-жа Божинова по темата със сесията, какво и как искали да кажат и как да се чете между редовете. Всеки специалист по маркетинг ще каже, че ако се налага до обясняваш какво е посланието на показваните материали, значи кампанията ти е неуспешна. Абсолючтно безумен е стайлинга за снимките, малко е съмнително да пуснеш рекламна кампания за детски колички, а логата по дрехите да са по-големи и по-нафокус от рекламираният продукт. И за финал абсурдно смешно е да се твърди, че г-жа Лозанова е рекламно лице на италианската фирма след като българските представители могат да решат дали да преостановят използването на кадрите. От това на всеки поне малко запознат с рекламният бизнес му става ясно, че това е сесия за българската фирма, а в Италианците дори не са чували за нашия модел.

Коментирай

Tra la la la la

преди 9 години

Николета Лозанова се оправда: Не са ме уволнили, просто няма да ме снимат вече Николета Лозанова сама се оплете в опитите си да се обяснява за скандалната фотосесия на детски колички

Коментирай

azz

преди 9 години

Леле, горкото Николинче! Как ли бърше сълзички и сополчета сега! Самичко, оплювано ... да не дава Господ, както се казва! Ама пък народът го е казал още по-добре : "КАКВОТО СИ НАДРОБИШ, ТОВА ЩЕ СЪРБАШ" ! Казах!

Коментирай

Ебаси държавата

преди 9 години

Абе не се опитвайте да водите война с българските майки за сметка на тоя Боклук бе,вие осъзнавате ли в кво се забърквате?Да натрапвате една доказана курва да ви прави реклама...и то на бебешки продукти (най-чистото и свято нещо)Ебаси олигофренията,всичко трябва да опорочите НЕНОРМАЛНИЦИ .Като ви се вдигнаха продажбите за кво я спряхте???

Коментирай

Брех

преди 9 години

Много ясно,че когато модела ти е антипатчен,няма да си купиш и продукта.Кво означава "Да не намесваме антипатиите си",нали за това сме потребители,сами да преценяме

Коментирай

Лени

преди 9 години

Не съм и първа фенка,но и според мене не е подходяща тази фотосесия,предишната и беше добра и изглеждаше естествена,даже бих казала страхотна,но тази повече прилича за някое списание +18,харесва ми единствено снимката,където е с черна шапка-(но не и стойката),а за другите не искам да коментирам,уж за деца,а е малко еротично... :D

Коментирай

Глупаци

преди 9 години

Тук не са качили снимките,които възмутиха майките.Айде качете ги !

Коментирай

:D

преди 9 години

Тая Лайнянка в стремежа си да не се изложи,се излага тройно.Ебаси ограниченото чучело.Що не излезе с някво изявление еми си драска там по стената във ФБ,пак скрита и покрита.МИШКА и то канална!

Коментирай

Уха

преди 9 години

Кампанията е : "Купете си количка и ще получавате постоянно оргазъм,докато си разхождате бебето"Въпреки,че въпросното лице е доста грозновато и му трябва голяма доза фотошоп да му докарате някъв вид на проститутка.ДА

Коментирай

трити коментари!

преди 9 години

Има изтрити коментари, и то май някъде където една ненормалница пише срещу жената кърмила детето си, отдолу под този коментар бяха тези оито сега ги няма, а че Лозанова е ПРИМАТ си е така. МОИТЕ АДММИРАЦИИ към компанията която уважи мнението на хората, а сега си намерете нормален модел, който излъчва женственост и нежност а не пошлост и вулгарност като този ако дори може да се каже и еротичен модел.

Коментирай

????

преди 9 години

Да чий са тия крака???Със сигурност не са на рекламното ви лице!

Коментирай

Прост народ-бедна държава

преди 9 години

И как така в цяла България хората се оказаха злобни и завистливи????Обаче тоя КЛОУН е много благороден и добър????Не "Папараци" ами "Фекалии" трябва са казва това предаване.

Коментирай

ахам

преди 9 години

И голямо име , бедна работа ;). Така е хората са озлобени по скоро от това, че никаквици и търтеи като тази неграмотница се взима нависоко, а всъщнот е едно голямо нищо. Колко красиви и добре образовани млади жени има в България, които обаче не разчитат на това да се окрачат за да получат това което искат и за съжаление проституцията в БГ е толерирана..Николета Лозанова е пример за това. Так че трябва да се сърдим на себе си, не на тях явно в България е така..трябва да си ограничен, без образование, да не си прочел една книга, да нямаш никаква обща култура но да те назначат като водещ на предаване..., да нямаш никакви данни за модел, но понеже си се самонабедила като такава да се буташ и вместо тези които трябва , се пробутват тия дето не стават. Та на тази мадам същата работа. Жени Калканджиева вече и го каза че тя не е никакъв модел..Лозанова, какви лайна бъркаш само, все в лайната си навряна.

Коментирай

muahahahah

преди 9 години

Valei nai dobre znae tova krakata na jena mu li sa hahahaha, vzeli 4e se uduljili sami4ki hahahahahahaha...moje da e ot vuzrastta, ostarqva milata i krakata i rastata naj ve4e na duljina.

Коментирай

големи драми

преди 9 години

Николета и фото сесията й да са проблем в тази държава.Аз съм майка и проблем с Николета нямам.Жената е хубава,но явно някой не си е свършил работата,за което тя едва ли има вина.Така са я облекли,така са я гримирали,така са и казали да позира,такава е била идеята на НЯКОЙ СИ.Това не прави продуктите им по-лоши.И стига с тоя фалшив морал.Дай Боже всяка майка да може да изглежда,като Николета след раждането,ама трудно.Всички знаем какво се случва с тялото на една бременна жена и след това.Но въпреки това не е невъзможно.

Коментирай

Аууу

преди 9 години

Колко много завист и злоба има в коментарите...

Коментирай

hahahh

преди 9 години

Mnogo qsno 4e nqma da q haresat,kato ima6 v predvid 4e prez perioda na bremeneene ka4vat po 20-30 kg i smqtat tova za normalno 6toto vidi6 li typ4at,kato razprani.Nali na ''bebeto mu se qde''.Posle Nikoleta im e vinovna i fotosesiqta e nepodhodq6ta.

Коментирай

sofiq

преди 9 години

kaakvo razbirate vie te snimkite sa tematichni eto naprimer s bqlata roklq iska da kaje- s Nikolche otivame v nqkoi chalga klub,s kasite pantalonki i gardite,koito izlizat ot vsichki posoki - otivam na lov za tatkovci v parka,s chernata roklq jenata e v traur maja i q zarqza i na vsichko otgore kaza che veche neq obicha

Коментирай

sofiq

преди 9 години

Zabravih da dobavq chetete mejdu redovete :))))))))))))))

Коментирай

ne vi e sram

преди 9 години

Nikoleta si e mnogo hubava osobeno s 4ernata roklq i 6apka,ama kolko mami izglejdat taka,a? Haide nqma nujda.Drugiq pat CAM da si izberat nqkoq taka edri4ka madama,ako moje i striite na korema i da pokajat ,4e da se uspokoqt pove4eto mami,4e ne sa samo te taka. Togava na vsi4ki 6te im haresat snimkite.Kak izob6to mojahte da slojite Nikoleta ili koqto i da e slaba,sexy mama? Ne vi e sram.

Коментирай

съжаление

преди 9 години

Тебе как не те е срам бе. Кво значение има дали си секси като си дал живот? Николета е един продукт на пластичната хирургия, социалните мрежи и телевизията. истинската жена има стрии, има проблеми с теглото, става през 2 часа да храни детето, изморена е и може да не изглежда добре в месеците след раждането. Такава жена да сложат за рекламно лице, нещо истинско и вдъхновяващо, да могат хората да си кажат " да тя е като мен". Но тийнейджърите каквито са феновете на Госпожата няма как да разберат това. Така че пишлеменце оправи си раницата, напиши домашните и вземи се възхищавай на нещо друго, а не на силиконките.

Коментирай

айде бегай бе ''съжалениепреди 5 минути''

преди 9 години

Ти може да имаш стрии и целулит и ако искаш и 100 кила да станеш по време на бременност.Има жени,които държат на външния си вид и се грижат да изглеждат добре и нямат стрии и целулит и слоници не стават. Те също стават на 2 часа,кърмят и са изморени.Но това,че нямат стрии не ги прави по-малко майки.И не хич не ме е срам.

Коментирай

bojeeee

преди 9 години

ТО ЧЕ НИКОЛЕТА Е ТЪПА ВСЕКИ ГО ЗНАЕ И ЧЕ ОСВЕН НЯКОЛКО ЗАУЧЕНИ ПОРНО ПОЗИЧКИ, КОИТО НЕПРЕКЪСНАТО ДЕМОНСТРИРА ДРУГО ПОВЕДЕНИЕ НЕ ПРИТЕЖАВА.НО НА ТИЯ ОТ КАМ КЪДЕ ИМ БЕШЕ АКЪЛА ДА ПРАВЯТ ТАКАВА РЕКЛАМА.НА ЕДНАТА СНИМКА ЯСНО СИ ЛИЧИ ФИЛИП ПЛЕЙН ЧЕ Е РОКЛЯТА, ТЕ НЕГО ЛИ РЕКЛАМИРАТ ИЛИ КОЛИЧКАТА.НА ДРУГИТЕ ТАЗИ СЕЛЯНКА СЕ ГЪЗИ И ПОДПИРА ВСЕ ЕДНО Х..Й И Е ВЛЯЗЪЛ И ОТВАРЯ КУРВЕНСКИТЕ УСТЕНЦА С ПРИМИЖАЛ ПОГЛЕД.Е ТОВА НОРМАЛНИТЕ ХОРА СА ГО ВИДЕЛИ И Е НОРМАЛНО ДА СЕ ОПЛАКВАТ.ТЕЗИ СНИМКИ ЗА ПОРНО СПИСАНИЕ СА ИДЕАЛНИ , НО НЕ И ЗА БЕБЕШКИ ПРИНАДЛЕЖНОСТИ.ТАЗИ НИКОЛЕТА ТОЛКОВА СЕ ИМА ЗА НЯКАКВА СЪБЛАЗНИТЕЛКА А Е ТОЛКОВА СМЕШНА И ПЛОСКА, ЧЕ ВЕЧЕ ПОЛУДЯ И СЪСТОЯНИЕТО И ГРАНИЧИ С ПСИХОЗА.

Коментирай

Кори

преди 9 години

Защо не сте сложили тези снимки от фотосесията, където е с бял потник , половината и гърди се виждат и се подпира на количката и се гъзи.Също тези дето се усуква около количката все едно е пилон и прави курвенски физиономии.На едната даже е седнала почти върху количката,то ако имаше бебе там щеше да го катурне и да умори детето, понеже трябва да чупи стойки, да се увива и да се кълчоти.Николетоо количката не е пилона дето се кълчиш като обслужваш поредния клиент.И толкова несвойствено е да се снимаш до детски колички, въпреки че имаш дете си личи, че си на светлинни години от това да бъдеш майка и да се усещаш като такава.Ти винаги си била и си демонстрирала курвенската си същност и именно затова провали тази фотосесия, защото друго не можеш да демонстрираш, но лошото е и че не се усещаш кога курвенското ти поведение е НЕУМЕСТНО.

Коментирай

,,,,,,,,,

преди 9 години

imenno moeto momiche,to tvoqta idolka ne e ot maikite stavashti da karmqt prez dva chas to tq i tolkova si e gledala deteto hukna po diskotekite i`pochivkite oshte sled rajdaneto.Tq ne e olicetvorenie na jenata maika , kakto praveneto na dete ne te pravi bashta,taka i rajdaneto ne te pravi maika to tova e lesnata chast sled tova zapochva maichinstvoto nqma ti obqsnqvam sega qvno si na valna diskotek,.parcalk,.grimove

Коментирай

hhhhhhhhh

преди 9 години

ужас каква злоба ,и стга сте врели оная кърмещата по пейките на мола, айдеееее голямото геройство с това кърмене,какви гадни хора ,злобни

Коментирай

tai tai moito momi4e

преди 9 години

ama te jenite kato rodqt i prestavat da sa hora.na diskoteki NE trqbva da hodqt,socialen jivot NE trqbva da imat.Parcalki NE trqbva da si kupuvat.

Коментирай

kokohida

преди 9 години

толкова сте прости злобни жени,нали сещате че точно в този момент правите САМ супер популярна и продажбите им удрят тавана и то заради вас,дреми й на николета за вашето мнение ,прибира си хонорара и си гледа кефа

Коментирай

,,,,,,,

преди 9 години

Nqma losho v diskotekite,ama trqbva i da se seshtash i da izlizash ot tqh,a ne napravo ot bolnicata mqtash deteto na mama i kaka i otivash da razbivash s diva chalga.Vse pak deteto ne e samo aksesoar, kakto obicha da kazva NIKOLETA.Prioriteti kakvo da ti kaja za vseki sa razlichni

Коментирай

.......

преди 9 години

Страхотни снимки! И Николета е много красива! Количките и на двете ми деца бяха на Чиполино. Много съм доволна! И стига сте тровили наред с тоя гняв и злоба. Обърнете ги в любов която да предавате на децата си.

Коментирай

Забавлявайте се!

преди 9 години

Охо! Какъв купон се е завъртял тука в последните часове. Николета си изпълнява функцията да ни забавлява, мислейки се за провокативна и ни пробутва скучното си софтпорното си за изкуство. Дресираните фенчета повнарят в хипнотичен хор: "Злоба! Завист!", а фирмата с количките се набутва все повече. Ау и чакам да ми кажете сега, че лоша реклама нямало.

Коментирай

ха-ха

преди 9 години

Ми аз напълнях с 12 кг, нямам стрий и белези, на втората седмица след раждането бях и все още съм по-слаба дори от периода преди да забременея. Щастливо омъжена и задоволена, образована и работеща жена съм и все пак смятам, че е неподходяща тази реклама и Николета няма вина - тя е наета от фирмата и си е свършила работата. Нека направят нова сесия с друга концепция и ще имат по-голям успех. Просто продуктът, който си рекламира и рекламното лице са две съвсем различни вселени. Сигурна съм, че повечето майки ще изглеждат добре след: професионален грим, прическа и обработка на снимките. То пък само Николета е красива майка, другите са все 100 кг вещици :)

Коментирай

blq

преди 9 години

Снимката с черната рокля е ок, но другите не толкова облеклото е проблем, а по-скоро позата. Акцентът и концепцията са сбъркани тотално. Секси мамчетата са супер готини и подходящи за рекламни лица, просто не е нужно да се натъртва чак толкова на майката и външният вид, за сметка на продукта обект на реклама и ако е нужно да се обясняваш допълнително, значи има провал. Но нека не се създава грешна представа, че видиш ли злобните женички мразят Николета, защото е много по-удобно, отколкото да се признае провалът на една рекламна кампания.

Коментирай

jenn

преди 9 години

2 коментара са ми изтрити !!! Не съдържаха обиди към никого.

Коментирай

една майка,която харесва Николета

преди 9 години

Много добър коментар. Николета е хубава жена в това спор няма. Не ме интересуват драмите им в личния живот.Нито пък ще спра да купувам продуктите на чиполино.А и каква вина има тя ,че някой не си е свършил работата.Относно коментара - поздравления! Скоро не бях чела толкова сдържан,изчерпателен и безпристрастен коментар. То е ясно,че тук е пълно с пубертети,които нямат работа и си изливат злобата,но някои наистина прекаляват и е много приятно сред цялата помия да прочетеш нещо смислено.

Коментирай

Сйои

преди 9 години

А защо сте ги скрили най-интересните снимки - дето се гърчи в оргазъм пред количката и другата - дето циците й са извън потника?

Коментирай

Яна

преди 9 години

Chipolino, сменете си модела и рекламния екип. Това е пълна олигофрения. От тоооолкова много жени намерихте една от най-неподходящите. Излагате се.

Коментирай

Сйои

преди 9 години

Трият, трият. На мен такъв хубав коментар ми изтриха. А не обиждаше никого. Явно на някой не е харесала истината за пластичните операции и тоновете грим на Лозанова, както и за липсата на ум, класа и стил у нея.

Коментирай

Komentar

преди 9 години

"Да си кажем истината.." Да, да си я кажем! Не може порно курви с отворена уста "ала влезе ми"(виж снимките) да се "омесват" с бебешки аксесоари! Абе вие на кви се правите, а? Порното няма място редом с бебета и деца, ясно ли ви е?! Абсолютно правилно се възмущават хората, а дали "моделът" е Лайномета или някоя друга е без значение!Точно това е добро–да се взима отношение по въпросите с нередностите във всички сфери на живота! Браво, че има хора с морални ценности, че хората имат съвест, правилна преценка и си отстояват мнението съвсем адекватно и мотивирано!Добре е, че има и ответна реакция от фирмата–като са премахнали снимките! Така се върви напред! И моля, не ми трийте коментара. Не обиждам никого, просто е написана истината.

Коментирай

Тюрлю гювеч

преди 9 години

Като цяло тази т.нар."фотосесия" е много странна. Абсолютно непрофесионални кадри, идеята е нелепа.. Вижте само.. РоклЕто от китайско сайтче с големи букви на друга марка–модна..???.. Това е абсурд ! Това реклама на китайски реплики на "ПлЕЙн" ли е, реклама на порно ли е или реклама на колички..че количките най–не се набиват на очи..не са акцента, не се забелязват даже от целия този порно турлю гювеч! Цицата и се показала над детската количка, Лайномета имитира оргазъм с опряна в задника дръжка на бебешка количка..ТОВА Е НЕЛЕПО! И според мен даже са за санкция!

Коментирай

също майка

преди 9 години

Пълно фиаско е тази фотосесия. Причините са както в Николета, която се има за голям модел и професионалст в тази област, така и в самия екип. Очаквах да видя една модерна, красива, стилна с фини пози и грациозна походка майка и жена, като в самата фотосесия да се наблегне на продукта. Нищо такова. Явно, макар и красива Николета не може да излезе от образа си, еднотипните гърчения и пози, безизразния и лишен от смисъл в случая поглед на всяка една нейна фотосесия. Има наистина много хубави жени с излъчване и подчертана женска изразителност и красота, които биха могли да го направят. Николета става за друг вид фотосесии. Не и се получават нещата в тази реклама. "От всяко дърво свирка не става"

Коментирай

Яна

преди 9 години

И на мен ми направи впечатление безизразния и кух поглед на повечето снимки. Имам предвид не само на тези снимки.

Коментирай

Kaka

преди 9 години

Тез наистина хич ги няма в преценката. Да наемат някой, който става само за реклами на вибратори, силикон и еротични снимки. Все пак - Браво, че са махнали въпросните неуместни снимки.

Коментирай

жалко

преди 9 години

АКО БЯХА наблегнали на снимки от типа на първата -черна рокля,черна шапка,а и Николета там изглежда модерна,секси,изтънчена мама,може би щяха да се получат нещата.Аз я харесвам,но другите снимки наистина не са подходящи.

Коментирай

FF

преди 9 години

С две думи: махнете Николета- не става за тази реклама. И още две: екипа също, ако искате да имате успех

Коментирай

стига де

преди 9 години

Николета не я махайте.Първата фото сесия с бялата рокля мисля беше хубава. Много нежна. Айде стига сте злобяли,няма нужда да я махат защото е Николета. Първата сесия си беше добра. Но тази е абсурдна.Само снимката с черната рокля е екстра.

Коментирай

na barzo

преди 9 години

аз сега влязох да видя снимките от първата сесия.Излязоха едни с едно момиченце и николета с коремче (бременна).Много са мили и благи снимките.И са се получили добре.Не знам,защо този път са решили да изглежда точно по този начин.Но разликата е огромна.От онези лъха топлота,нежност и са много красиви,може би заради бременността.Тези са безизразни.

Коментирай

ЙЙЙ

преди 9 години

На нормалните и интелигентни хора в България им е дошло до гуша, от прости, необразовани, самовлюбени и адски злобни примати като Николета, с мания за величие и т.н, които не виждат по-надалеч от носа си, и смятат че всеки който не ги харесва е фен на Алисия, брат на Алисия или просто много й ЗАВИЖДА. Е, аз не съм от последните изброени, а чисто и много просто ненавиждам прости, самовлюбени, злобни и необразовани "парцали"!!!! И да, пълна пародия е нейната фотосесия в тази реклама. Има достатъчно красиви и кадърни жени в България, които отлично биха се справили с тази задача. А тя да продължи да си прави снимките в които е в свои води. И много би моля, спрете със изпразнените от съдържание реплики–" злоба и завист", защото просто няма такава, а има хора с позиции, реална преценка и собствено мнение, както и вие

Коментирай

i az tyi

преди 9 години

I az nai- mnogo mrazim chalga kurvi kato Alisia i prosti par44eta kato Nikolina.Oba4e ot dvete ednata pone e gotino par4e,krasavica.Drugata e palen shit v surata.

Коментирай

ssss

преди 9 години

Николета мисли че всички я мразят.Тя е хубава жена не може да се отрече , но няма чувство за мярка.Предишните фотосесии бяха хубави за тази марка и никой е е повдигал въпроса, че тя е рекламно лице.Проблема на тази жена е че не се усеща, че като дразни хората и се прави на такава какво не е ги отблъсква.Ако беше една идея по-добра и разбрана, всички щяха да я харесват.Проблема и е че не може да спечели внимание с нещо положително, а се опитва да спечели внимание като провокира омразата на хората и оттам губи,Не знам на какво се дължи, но ако продължава така винаги ще е оченяна и мразена.Може би не знае как да печели внимание по положителен начин и има ниско самочувствие за себе си.

Коментирай

Lia

преди 9 години

Аз да ви кажа не разбирам много какво искат да кажат с това писмо Чиполино. Махнали снимките заради недоволни клиенти но това не влияело на професионалните отношения с Николета. Какво трябва да означава това че ще има още фотосесии с нея ама ще си ги ползват само те. Стайлинга на сесията е под всякаква критика няма да се учудя ако Лозанова сама си ги е подбрала даже съм почти сигурна защото няма стилист който да я облече така за такава фотосесия. Чиполино правилната реакция е да се разграничите ясно от тази жена и поведението и а не да се измъкваше с писмо с което всъщност не казвате нищо. Кой знае с кой от Чиполино Николета има взимане даване и то по така че да я оставят сама да си избере какво да облече и как да позира.

Коментирай

lili

преди 9 години

kogato zapo4na da reklamira refan se otkazah ot tehnite aromati nqkak reklamite s neq sa mi anti

Коментирай

Мария

преди 9 години

И РЕФАН Е МАХНАХА.ЦИГАНКА И САПУН??!!

Коментирай

Вени

преди 9 години

Само на мен ли на снимката с чернат арокля ми изглежда изморена и адски отегчена лелка? Определено не ме кефи, има и тук много сбъркани неща.

Коментирай

Вени

преди 9 години

На мен на снимката с черната рокля ми изглежда на адски отегчена и изморена префърцунена лелка. Не ми харесва, определено и тук има нещо сбъркано.

Коментирай

ами

преди 9 години

Това не са снимки, а карикатури с порнографско съдържание! Снимката ала "Черната вдовица" е безумно нелепа! Вижте изхвръкналият заоблен задник– така се подчертава и акцентират отделни части при правене на карикатура ( голям нос; голяма глава– малко тяло..)! Другата– прекалено заголен крак и видимо огромно лого върху роклята на друга марка, а това е пълна тъпотия!Ако се махне логото и една идея (даже повече)се покрие крака може и да мине..Клепнало око, другото изглежда изцъклено, плешива глава, дървено тяло, безумно комични ръкавици, ръката е като прищипана, тялото заради фотошопа е станало видимо несъразмерно, което дразни окото..Тотална смешка, а не фотосесия..И с този кух и изпразнен "модел"..По–нелепи снимки не се сещам да сме виждали скоро!

Коментирай

КикИ

преди 9 години

По-долу чета, че снимката с черната рокля била много сполучлива...Ха ха ха Сполучлива в какъв смисъл? Че се е натъртила сякаш чака някой да я подпре или набучи? Извинявам се, за грубия речник, но точно такава асоциация ми създава. Пошлост, маниерничене, позиране без съдържание, никакво излъчване, никакъв професионализъм и още много неща могат да се изброят. А тази снимка с боди-сутиена си е чиста реклама на бельо. Ако това е представата на Чиполино за реклама и рекламно лице, жалко за тях! Един модел трябва да се превъплъщава в роля за съответната реклама, а не да показва безизразен , отегчен поглед, кълчене, позиране, дупене, навеждане и подскачане изпразнени от съдържание пози. Тази реклама трябва да вдъхва респект към майката и жената, изразяваща доброта, топлина, сияйност, грациозност и самочувствие в поглед, походка и тяло. Една модерна, съвременна и успешна майка имайки самочувствието да използва дадената марка количка. С порно изпълнения и вече изброените по-горе неща не става, и не само не става, а е голям минус за самата реклама и фирма. Ако искат да загубят името на марката, чера един долнокачествен модел , нека продължават да го правят. Проблема си е техен. Вече си урониха името с тази и предшестващите я реклами с този УЖ модел.Това, че Николета е известна, само защото е известна, не я прави добър модел, нито пък работи в положителен аспект за името на фирмата. Напротив!

Коментирай

ами

преди 9 години

А и с черната рокля виждаме опит за копиране на визията на Алисия ( тя има снимки с подобна рокля и шапка, но в "компанията" на автомобил ) Всичко това показва безсилие, некадърност и неадекватност на всички забъркани в тази абсурдна дивотия! Порнографски физиономии редом до бебешки продукти..това е направо за отдела за борба с детската порнография !

Коментирай

Dani

преди 9 години

Николета, иди си на твоето място, там си в собствени води и ти се получават нещата. В бърдаци, мотели, хотели, магистрали и тем подобни места. Не проваляй цели фирми и компании, не че те нямат вина( основаната ) е тяхна, залагайки на една необразована, с лош имидж и без всякакви качества жена само, че била хубава. Хубави и интелигентни жени в България бол. Но, който каквото си надроби ще си го сърба -гласи поговорката. Жалко за името на фирмата!

Коментирай

OK

преди 9 години

Ако една фирма държи на имиджа си, не само , че свали от реклама пошлостта, но ще и санкционира Николета за НЕ професионализма и нанасяне на финансови загуби и лошо име на фирмата, Една такава реклама с всичкия екип струва пари на тази фирма , нито не е безплатно. Николета и екипа вън от фирмата, ако не искат да уронят престижа на същата. Един гаф, следва друг гаф с Николета. АУТ!

Коментирай

Ивана

преди 9 години

Николета няма хубаво тяло и постояно прибягва до фотошопа, така , че не е пример. Има излъчване, и сладко личице- като сложи косата е ок(добре и я правят), но хубаво тяло няма! И затова обикновено го прикрива или застава в нелепи пози!

Коментирай

lidia

преди 9 години

аз сега се загледах в тези прословути снимки, видях ги , но не съм майка все още и честно не им обърнах внимание,но като гледам са си доста неподходящи ,николета е много нежна жена и можеше да направи скромна сесия с подходящо облекло тя така или иначе е красива ,аз съм гледала нейни интервюта и даже е доста харизматична ,не лъха злоба от нея,но е избрала грешния образ за пред медиите,на всяко предаване има заядливи анонси и в стремежа да оплюе алисия ,става неприятна на хората,мен не ме дразни ,безразлична мие,но можеше да стигне мн далеч ако знаеше как да се държи

Коментирай

Жоро

преди 9 години

Абе има в тая сесия една снимка дето е клекнала пред количката все едно оттам ще се покаже някой ......уй да го налапа :))))) То явно момичето не може да не остане верно на себе си и на това, което умее най-добре.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.