Вижте колко провокативна е Алисия всъщност! Пратиха ни скандална снимка, позира по моцарели

https://hotarena.net/laifstail/vijte-kolko-provokativna-e-alisiia-vsashtnost-pratiha-ni-skandalna-snimka-pozira-po-mocareli HotArena.net
Вижте колко провокативна е Алисия всъщност! Пратиха ни скандална снимка, позира по моцарели

Читателски сигнал

 

Скромна ли?! Фолк певицата Алисия се прави на обрана в облеклото и поведението, но е далеч от скромността в действителност.

 

Мнението ни се потвърди, след като анонимен читател на HotArena ни изпрати твърде провокативна снимка на фурията.

 

Алисия позира толкова разголена, че почти целите й гърди са навън.

 

Изпълнителката на Ара е облечена в хипер изрязан бански, благодарение на който моцарелите успяха да се видят повече, отколкото трябва.

 

Фотосът е съвсем пресен, правен е скоро, тъй като Алисия е с новата прическа, за която HotArena писа вчера.

 

Оказа се, че за певицата стайлингът може и да е нов, но на практика си е направо демоде.

 

Е, като се поразсъблече малко, вече никой не гледа колко е изостанала в модата…


Вижте снимката по-долу.

 

34 Коментара

Toni

преди 8 години

Super si e mackata

Коментирай

*

преди 8 години

Не мога да понасям и в червата си Алисия, НО в СЛУЧАЯ статиято ви наистина е тенденциозна и злонамерена. Хахах това ако са почти целите гърди навън Вие явно сте от някакъв метох, който се намира в някоя пещера. Само за сравнение можете привечер да се разходите из Студентски град да видите какво са "моцарелки" на оказ. В крайна сметка бъдете по-обективни и не търсете под вола теле, защото е тъпо!

Коментирай

Trol

преди 8 години

Страхотна Алисия,както винаги! Хотарена излагате се наистина.Нищо не е изложено на показ,което да е гротескно или пошло.Виж на Николета снимките по гол гъз,които са навсякъде и снимките с Андреа,на които си опипват моцарелките и си пускат езици...ето това трябва да покажете,колко е гнусно.Майка на момиче,която се снима гола нон стоп и как се облизва с други жени!!!!потрес и гнусотия.

Коментирай

maia rysewa

преди 8 години

brawo....sladyrka.....gena....a ne boklyk...kato niakoi.....

Коментирай

ради

преди 8 години

ТОВА ПАК ЛИ Е СТАТИЯ НА ГРОЗОТИЯТА -ГРОЗЕВА. ЗАЩО НЕ ПОКАЖЕТЕ НИКОЛЕТА КОЯТО СИ ПОКАЗВА СМРАДЛИВИЯТ СИ ЗАДНИК С КОЙТО Е ПОСТИГА ВСИЧКО ДОСЕГА/ПО ЛИПСА НА ДРУГИ КАЧЕСТВА/.ТЯ Е ПРАВА ЗА СЕБЕ СИ ЕДНИ ПРОБИВАТ С ТАЛАНТ,КРАСОТА,УМ,ИНТЕЛЕКТ А "красивата" николета с някой части от тялото си

Коментирай

pppp

преди 8 години

Грозевa,пaк ли си стaнaлa с гъзa нaпред?Още не отворилa очи и решилa дa зaдоволявa физиологичните си нужди не в тоaлетнaтa,a тук под формaтa нa стaтия.

Коментирай

.......

преди 8 години

И какво ти е сторила Алисия,лично на теб,че не можеш, чак пък в червата да я понасяш!Явно си някое провинциално моме,защото този израз е типичен за хората от провинцията,а може и да си студентка,защогто визираш веднага-САТУДЕНТСКИ ГРАД,явно доста се разхождаш из него,нощем!!

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Красива,стилна и секси!Браво Алисия!Кучета много,нали................нека си лаят!

Коментирай

Злобна и тъпа Марийке, Г

преди 8 години

Това е последната ФОТОСЕСИЯ на Алисия, която е рекламно лице на марка слънчеви очила. Казах ФОТОСЕСИЯ, а не ВСЕКИДНЕВНО или официално облекло с отворени ДО ПЪПА блузи, рокли и всякакви дрехи върху гърба си, лете и зиме, като твоята колежка НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА. Правиш ли разлика? И банските костюми, какви са според теб: с бурка и федерже? Много пък морална стана някъде? Някак си курви и проститутки не иде да говорят най- малко за морал. А, колкото до модата.... Мода е това , което ти отива , а не да следваш сляпо модните тенденции , та ако ще и палячо да изглеждаш в тях, пак като твоята колежка Николета Лозанова, която се опита да си направи ПР върху гърба на дизайнер известен в цял свят , като гей едва ли не припадаше по снимките и според ВАС ( фалшив профил) и сега с Плейн. Кой ли ще е следващия дизайнер, с който ще мачка чаршафите твоята" моралистка и модна икона"?

Коментирай

xixix

преди 8 години

А Николета какво ви е направила? Вероятно сте селски девойки. Хаха Мисъл малко...

Коментирай

до *....Уважаема, *!

преди 8 години

Да не би Алисия да ти е отнела мъжа и разбила семейството или пък бленуваното мястото в Ара Мюзик? Такова изказване най-малко подобава на жена! А, колкото до статиите тук за Алисия , те са всеизвестни на цяла България. Няма как ПР-ката на Николета да хвали Алисия, защото е злобна и много проста, а не интелигентен човек. Интелигентните хора , те са над нещата и най-малкото показват лично отношение в професионален план. Пак въпрос на възпитание, култура и още много други неща! Към вас нищо лично и просто няма за какво!

Коментирай

До "........"

преди 8 години

Сори, но ако си станал/а с някои части нагоре ние не сме ти виновни! Зловреди заядливци, които се хващат за всяка дума бол като теб и явно се отъждествяваш с тия дето си веят циците, за да реагираш така. Намирам предходният коментар за доста откровен и обективен, дори честен, защото все пак има доблестта да не плюе сляпо, когато Хота прекаляват!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

!!!!

преди 8 години

За натисналите отрицателен вот, нека влязат в официалната страница на Алисия да се уверят. A, тя е рекламно лице и модел не на една и две марки в БГ, но никога не споменала дори, че освен певица е И МОДЕЛ, за разлика от само провъзгласилата се за принцеса и не само ваша любимка Николета Лозанова.

Коментирай

само облизване ли, а чисто голата под душа с Фики?,

преди 8 години

Само облизване ли, а чисто голата под душа с Фики? Или там е професионално, а професионално ли беше в хотела с Плейн, с Шиши в Монако, с Бирмата и чантичка Шанел ... ха ха... и да не изброявам всички, че няма да стигне време и място? А, незнайните? ха ха ха Те, на еднополовите това им харесва, затова цъкат отрицателните вотчета!

Коментирай

дааа

преди 8 години

Точно!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aмa от къде дa ти знaе Грозевa,че бaнските костюми сa по изрязaни и рaзголени,кaто тя зa плaжa вземa нa зaем бaнския нa бaбa си.

Коментирай

true

преди 8 години

Алисия е просто много нежна и красива жена, каквото и да облече пак и стой добре. От нея искри сексапил неподправен и женственост. Колкото и да я гримират и обличат Николета от нея лъжа студенина, пошлост, безизразност(затова винаги гледа в земята), защото има безизразен и тъп поглед вечно излъчваща и заставаща в поза " ИСКАМ да те съблазня" ... ами не и се отдава на жената, колкото и да я лансират и да прави тъпи напъни. Някак си не лепне тази жена- Николета! Повече предизвиква отвращение в хората с маниери, с характер, с отношение, с простотията си и онази безгранична наглост и злоба в изказ, поведение, отношение.... Едно огромно и необяснимо самочувствие БЕЗ никакво покритие. Алисия е всичко, което Николета не е! И затова хората я харесват, обичат и уважават!

Коментирай

do pppp

преди 8 години

Знае, знае тя много добре. "Тя е от дърта коза яре" Ами така и нареждат и така и отърва на джоба да пише. Който е прост се връзва и след време в коментари цитират нейните "журналистически шедьоври" относно личността Алисия, а другите са просто заблудени оФце и нейни близки и поклонници. Показателно е,ч е повечето от хората са реалисти и наясно с нещата.

Коментирай

софия

преди 8 години

A ние трябвa ли дa споделяме мнението ви?В случaят говорим зa бaнски костюм,a не зa ежедневно облекло.Едно е дa се снимaш по бaнски, зa реклaмa(в случaя) a съвсем друго е дa се появиш по бaнски нa рожденния си ден и то не кaкъв дa е a сомо с две звездички скривaщи зърнaтa нa силиконовите ти бaлони.

Коментирай

Dinka

преди 8 години

Ако аз съм Николета и видя коментарите и плюсовете за Алисия,бих се скрила в мишка дупка.Ще ме е срам,че съм долен боклук.Но това съм аз.За тъпоумната,грозна циганка от Караджово трябват 5глави с големина като нейната да разбере какво и казват хората.Демек....бегай у храстите,плешив,пършив боклук

Коментирай

анонимен

преди 8 години

съгласна съм с позитивните коментари за алисия коя беше николета лозанова?

Коментирай

а, има ли някой да не знае?

преди 8 години

Проститутка беше и такава си остана! И ни грам развитие...т.е от евтина аматьорка, сега е професионалистка проститутка- мУтреса! :)

Коментирай

Миа

преди 8 години

Ася винаги е излъчвала неподправена женственост и чистота, да, не е типичната красавица, но е адски чаровна и нежна жена, нещо много по - ценно от празната красота, с която НЛ, даже, не може да се похвали. ! В този ред на мисли, НЛ, винаги ми е изглеждала някак си нечистоплътна и мазна, всъщност, по -точно, прилича ми на един ходещ учебник по венерически болести ..... Съжалявам, ама такава асоциация правя, като й чуя името !!!!!

Коментирай

reby

преди 8 години

Гнусна, перверзна и евтина жена!

Коментирай

123

преди 8 години

А къде в статията и "чу" името на НЛ??? И като ти изглежда тя нечистоплътна, баба ти Пластмаса по-малко перверзна и по-красива ли става? Не мисля. Трагичен случай е със и без НЛ.

Коментирай

:)

преди 8 години

Каза най-скъпата и неверотна жена .. Няма да ме изненада, ако единствения негатовен коментар си го е написала сама Николетка. Ти ли си, Николета? Вяно нямаш други забавления

Коментирай

май, винаги бъркаш лицата!

преди 8 години

Алисия и перверзна? Това май няма никаква представа от заучените фразички, които ръси тук. Много си тъпо! Злобни кучки и дърти педераси, както и дрогирани малолетни фенчета- това са аудиторията, поддръжници на проститутката Курволета. Четете бисери и се забавлявайте! И гледайте пълно истерясване... ха ха хааааа

Коментирай

нима?

преди 8 години

Добре,че беше Алисия и Божинов да я измъкне от вертепите и калта проститутката Николета, сега се е самозабравила и си халюцинира принцеси. Пази, Боже! Къде си тръгнало тук да плюеш по една достойна , образована и успяла личност, каквато е Алисия. Има проститутки, но с достойнство и класа. Тя макар и с възможности пак си остава евтината , лъскава и черна проститутка от едно време. Вече над 15 години в древната професия. Просто проститутка и нищо повече! И ще пишем за който си искаме, не си ти човека , който ще кажеш това!

Коментирай

какво очакваш от един дебил

преди 8 години

То неграмотно и необразовано, абсолютен дебил, ти говориш, ако .... То, трябва да има нещо в главата, че да проумее. Жалко, че пластичните хирурзи не присаждат мозък все още....

Коментирай

Хахахааааха

преди 8 години

1. Гнилолета Лозанова сериозно трябва си помисли,че ПР-та и я влачи само надолу. 2. Евала на хората,как слагат плюсове за Алисия.Това показва кой е достойният човек. 3. Алисия е уникално умна и хитра жена,която всява респект.Най-вече с пренебрежението към Грозева,Лозанова,Сахара и всякакви подобни калаени джунджирийки/еднодневки. БРАВО АЛИ...САМО НАПРЕД И НАГОРЕ,КЪДЕТО ВИНАГИ СИ БИЛА.

Коментирай

тити

преди 8 години

Красива и стилна както винаги!

Коментирай

тити

преди 8 години

Красива и стилна както винаги!

Коментирай

Забележка

преди 8 години

Не се излагайте, Хотарена. Изобщо не е демоде прическата на Алисия, ами тази мода тепърва навлиза. Вижте последните снимки на Гуен Стефани отпреди няколко дни.

Коментирай

ggggg

преди 8 години

kolko falshiva tazi Alisica gadna i 4ervata ,bila stilna pilni gluposti pilna selenka grozna i otvrat

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.