Вижте майките на топ чалгаджийките у нас! (+ Какво работят гордите родителки? - СНИМКИ)

https://hotarena.net/pod-pricel/vijte-maikite-na-top-chalgadjiikite-u-nas HotArena.net
Вижте майките на топ чалгаджийките у нас! (+ Какво работят гордите родителки? - СНИМКИ)

Кой каза, че музикант къща не храни? Родните фолк певици са живото доказателство, че не само може да се изхранваш, ами и да забогатееш с музика. Стига тя да е в чалга жанра…

 

Поп фолкът направи не само изпълнителките известни, но и техните родители, на които не се налага да работят покрай таланта на децата си, видя HotArena.

 

Роди ме мамо с глас, па ме хвърли в Пайнер

 

Живото доказателство за това е майката на фолк фурията Мария. Преди дъщеря й да стане известна и да започне да печели космически хонорари, Йорданка трябвало да работи на три места, за да изхранва семейството си.

 

След като баща им ги напуска, Данчето сама отглежда Мария и сестра й Ирена. Денем работи като секретарка в селскостопанска фирма, следобед отива в частна компания, а нощем проверява тото фишове.

 

Днес не й се налага да работи нищо, защото дъщеря й Мара не само е една от най-известните певици в Пайнер, ами и се омъжи за милионера Християн Гущеров. Хриси е поел грижите не само за съпругата си, но и за нейната майка, сестра, както и за дъщеричката й от предишния й мъж.

 

Професия „баба“

 

Подобен е и случаят с майките на Глория и Галена. И двете в момента имат една-единствена, но много отговорна професия – да бъдат баби. Бабата на Симона Загорова например преди дълги години е била обща работничка, препитавала се е и като продавачка.

 

Стефка Пенева също като Глория е имала гласови качества, но заради несъгласието на близките си, се отказала от музиката. Вече 15 години майката на примата живее заедно с дъщеря си и внучка си, грижи се за домакинството и гозбите, пише в. „Галерия“.  

 

Майката на фолк певицата Галена също се занимава основно с това – помага на дъщеря си в отглеждането на внучето. Малкият Стефчо е свикнал много с баба си Венета, която живее заедно с Галена и мъжът й Галин.

 

Красиви и нескромни

 

Бурния си македонски нрав пък Райна наследява от красивата си майка. Бояна Терзийска и Пилето на поп фолка са като две капки вода. И макар Бояна да е на 59 години, често я мислят за сестра на Райна.

 

Интересна е съдбата на майката на Азис – Гергина. Навремето ромката се опънала на родата да се омъжи за отредения й мъж. В знак на отмъщение близките й й скроили номер и я вкарали в затвора. Именно там Гергина ражда Васил, който години по-късно ще носи знаковото име на поп фолка – Азис.

 

Днес майката на ромския славей е една от най-гиздавите и лъскави родителки на чалга звездите.

 

Изключение

 

Изключение от правилото е майката на Преслава. Баба Янка и дядо Кольо си живеят в същата скромна панелка в Добрич, въпреки че дъщеря им е най-скъпо платената и известна певица на Пайнер. Родителите й все така си работят и се грижат за внучка си – Вики, дъщеря на сестрата на Преслава.

 

Снимки може да разгледате по-долу.

 

Стела Йорданова

3 Коментара

силвия

преди 9 години

снимки няма!

Коментирай

До Силвия

преди 9 години

Има снимки, и то доста

Коментирай

Hili

преди 9 години

Тази на Азис си я бива!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.