Вижте най – интересните рекорди за 2012 (СНИМКИ И ВИДЕО)

1255
25 Декември 2012, 17:00


2012 година бе отбелязана и с поставянето на някои наистина странни и уникални рекорди. Един от тях е този на американският спортист Джо Солтър на 31, който смая света с умението си да жонглира с три топки за тенис на корт докато плува, кара колело и бяга. Дори един от най – известните жонгльори на света Пери Романовски признава, че преди това никой не е успял в едно и също време да жонглира и да плува, разбра HotArena.net.

 

 

Сръчният Джо стартира с плуване от 400 метра, като през цялото време жонглира с три топки. След това продължава с 25 километров колоездачен маратон, през който непрекъснато върти две топки в едната си ръка. За финал приключва със седем километра бягане, при които жонглира с двете си ръце. Всичко това той успява да направи за по – малко от два часа – 117 минути. Постижението на Солтър е определено от изданието RecordSetter.com за най – странното през 2012 г.

 

 

Други от най – странните рекорди за изтичащата година са на рапърът нарекъл се „Улична светлина”, който успял да направи уникална рап импровизация с продължителност от цели тринадесет часа. Заслужава си да се отбележи и постижението на Зак Шенкс, който успява да кара велосипед с едно колело по дъното на пълен с вода басейн в продължение на десет метра.

 

Създателят на RecordSetter.com Дан Ролман разкрива, че тази година е било особено трудно да определят кой е най – странният рекорд. По думите му, служителите на компанията буквално щели да се избият заради това кой трябва да вземе приза. В крайна сметка надделяло мнението, че за първенец трябва да бъде избран жонглиращият триатлонец Джо Солтър, чието постижение е сравнено с първото човешко посещение на Луната, пишат от skandalno.net
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени