ВИЖТЕ най-абсурдната причина човек да остане без работа

1445
02 Януари 2013, 10:45


Роджер Тулгрен от Швеция е уволняван от всяка една работа, на която е постъпвал, защото е нетрудоспособен, научи HotArena.net.

 

Причината за това се дължи на душевното му състояние. Не, той не е луд, или пък да страда от някаква форма на шизофрения. Тулгрен просто обявен за нетрудоспособен, тъй като е обсебен от хеви метъла.

 

Роджер е на 42 години и изцяло е посветил живота си на този стил музика. Всичко е започнало през 1971 г., когато по-големият му брат му подарил албум на легендарните Black Sabbath. След като чул целия албум, психическото състояние на Тулгрен коренно се променило и той започнал да води хеви метъл лайфстайл – дълга коса, черни дрехи, пиърсинги, татуировки, черепи и още всякакви странни аксесоари. Шведът твърди още, че заради състоянието си е посетил над 300 концерта миналата година и това довело до уволнението му от няколко работи, които започвал, защото не можел да ходи редовно.

 

Все пак Тулгрен успял да убеди трима различни психолози, че манията му към хеви метъла е довела до тази нетрудоспособност. Така той получил възможността да получава социални помощи.

 

Въпреки всичко Роджер направил всичко възможно да си намери нормална работа, но така и не успявал. Най-накрая той се среща с човек, които разбира обсебването му към метъл музиката и го наема да мие чинии в малко ресторантче. Така, нашият музикален герой спокойно може да се облича както иска, да носи обеци и да слуша любимите си пусни, стига да не притеснява клиентите. Освен това му е позволено и да ходи на концерти, пишат от 359.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени