Вижте най-голямото семейство в света

2068
27 Декември 2013, 12:41


Това се казва огромна фамилия! Индиецът Сион Хан има най-голямото семейство в света, видя HotArena.net. С 39 жени, 14 компаньонки, 94 деца и 33 внуци, той се нарежда сред най-многодетните хора на планетата.


Сион е глава на християнска секта в Хималаите практикуваща многоженството. Освен това плодовития сектант и потомците му се считат за потомци на Христос, който според някои митове е умрял именно по тези места.


За първи път Сион се жени едва на 17. След това обаче бавно, но сигурно разширява харема си. Рекордът му е, когато само за една година се оженил за 10 жени. Стриктно обаче спазил правилото да поиска разрешение от първата си жена, за всеки следващ брак.


Семейството на индиеца се състои от 181 души и всички живеят под един покрив. Имотът им се разполага на „скромните“ 100 квадрата, а семейството притежава още 24 хектара земя, градини с дървета, шивашки ателиета, магазини, хотел за поклонници и куп други.


Главата на семейството твърди, че в трудни години бюджетът им е стигал 700 000 долара, а в добри близо милион. Това прави около 300-400 долара на член от семейството на месец, което си е цяло богатство за бедната Индия.


Повече от половината пари обаче отиват за прехраната на огромното семейство. Само за един обяд фамилията на Хан изяжда 30 кокошки, 95 килограма ориз и 65 килограма картофи, пише „Story“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени