Вижте най-изгодната екскурзия до Съкровищата на Европа! (ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ САМО СЕГА)

1425
19 Август 2013, 14:37


Автобусна екскурзия из Европа:
Белград - Будапеща - Виена - Залцбург - Цюрих - Колмар - Страсбург - Париж -  Женева - Лозана - Веве - Монтрьо - Милано - езерото Лаго ди Гарда - Сирмионе - Лидо ди Йезоло и Венеция.

Дати на отпътуване: 15.08-25.08; 29.08-08.09; 19.09-29.09; 17.10-27.10.2013.
Последни места за 29.08.2013!


ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • транспорт с лицензиран туристически автобус или микробус,
 • 8 нощувки със 7 закуски в посочените по програма хотели или подобни (4 от тях принадлежат на френската верига „ETAP” (TV, WC+душ),
 • 1 нощувка в района на Виена
 • 1 нощувка в Колмар или Мюлхауз-Дорнах - на Френска територия
 • 3 нощувки в хотел „Etap”- Stains, Sarcelles, Париж
 • 1 нощувка в района на Дижон
 • 1 нощувка в района на Милано
 • 1 нощувка в района на Венеция
 • екскурзоводско обслужване по маршрута,
 • ползване на радиостанции по време на туровете (при повече от един автобус),
 • БОНУС: Кратка панорамна обиколка на Белград.
 • БОНУС: Кратка нощна панорамна обиколка на Будапеща.
 • панорамна автобусна обиколка на Виена,
 • пешеходна разходка в историческия център на Залцбург.
 • БОНУС: Кратка панорамна обиколка на Цюрих.
 • панорамна автобусна обиколка на Колмар + пешеходна разходка в историческия център,
 • панорамна автобусна обиколка на Страсбург + пешеходна разходка в историческия център,
 • панорамна обиколка на Париж + пешеходна разходка в историческия център,
 • панорамна пешеходна  обиколка на Милано.

 

   ПАКЕТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА:

 • разходи от личен характер,
 • екскурзии по желание,
 • вечери по маршрута,
 • входовете за обектите
 • пътни, магистрални и гранични такси
 • медицинска застраховка с асистанс и покритие от 10 000 евро.

   ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОПЛАЩАНЕ КЪМ ПАКЕТА:

 • Панорама обиколки на Швейцарската ривиера (Женева, Лозана, Веве, Монтрьо) и градчето Сирмионе до езерото Ди Гарда  –  при резервация и сключване на договор 80 лева на човек.  

 

Програма

Ден 1 (четвъртък)

В 13:00 ч. - Отпътуване от София  за Белград, от паркинга пред Централна ЖП гара.
БОНУС: Кратка панорамна обиколка на Белград.
БОНУС: Кратка нощна панормна обиколка на Будапеща.

Ден 2 (петък)

Сутринта пристигане в района на Виена.
Включено в пакета: При пристигането  туристическа обиколка  във Виена – разглеждане на Стефансдом, Кертнерщрасе, площад Грабен, Хофбург, паметника на Мария Терезия, Kметството, Музеите на изящното изкуство и на естествената история, къщата на Моцарт. Свободно време в центъра на града. Настаняване в хотел във периферията на Виена
По желание: 21:00 – Нощна обиколка на Виена - обиколка по Ринга, панорамна гледка от хълма Каленберг.  Нощувка.

Ден 3 (събота)

Закуска в хотела. В 08:00 ч. отпътуване от Виена в посока Швейцария и Франция.
По обяд - разходка из Залцбург – къщата на Моцарт, Домплац, Резиденцплац, крепостта Хоензалцбург, двореца Мирабел.
БОНУС: Кратка нощна панорамна обиколка на Цюрих и фотопауза в центъра на града.
Нощувка в един от следните хотели: хотел „Etap”- Mulhouse-Dornach, или хотел „Enzo”- Mulhouse-Dornach. Всички хотели са на френска територия, веднага след преминаването на швейцарската граница.

Ден 4 (неделя)

Закуска. Включено в пакета: Сутринта  разглеждане на Колмар с изключителния квартал – „Малката Венеция”. Посещение на Страсбург, програма в старата част на града. Вечерта настаняване в хотел „Etap”- Stains, Sarcelles, Париж. Нощувка.

Ден 5 (понеделник)

Закуска.  Включено в пакета: Панорамна пешеходна обиколка на Париж: Латинският квартал – разглеждане на Сорбоната, Пантеона, Люксембургската градина, Дома на инвалидите с гроба на Наполеон, Нотр Дам, Площада на Републиката, площад Конкорд (продължителност на екскурзията до 16:00ч., с включени 2 часа свободно време за разходка и покупки).
По желание вечерта: 21:00ч. - Трансфер до центъра на града. Нощувка.

Ден 6 (вторник)

Закуска.
По желание: 9:00ч. разходка с корабче по Сена (около 1ч. и 15 мин.). Следва разходка в квартала на художниците Монмартър с площад „Тертер” и църквата „Сакре кьор”. Свободно време до 18:00 ч.
По желание: 9:00ч. - Трансфер до центъра на Париж и обратно, възможност за индивидуално посещение на Айфеловата кула и разходка из центъра на Париж до 18:00ч.
По желание: 21.30ч. – тур „Нощният Париж” с фотопаузи на площад Пигал пред Мулен руж, Айфеловата кула, Шанз Елизе, паметника на принцеса Даяна, операта. Нощувка.

Ден 7 (сряда)

9:00 ч. - След закуска напускаме хотела.
По желание: 09:00 Тур до Версай през супермодерния квартал „Дефанс”. Посещаваме Версай и Лувъра отвън. Свободно време. Отпътуване за Дижон. Нощувка. (в района на Дижон - без закуска)

Ден 8 (четвъртък)

08:00 ч. /без закуска/-  Продължаваме към Швейцарската ривиера.  Панорама на Швейцарската Ривиера – Женева, Лозана, Веве, Монтрьо. Следва Веве с централата на „Нестле” и Монтрьо – световния център на рока и джаза. Разглеждане на замъка „Шийон” с фотопауза ( Лион, панорамата "Швейцарска ривиера" и езерото Лаго Ди Гарда  задължително се заплащат България). През прохода Сан Бернар влизаме в Северна Италия за нощувка в района на Милано.

Ден 9 (петък)

Закуска. Включено в пакета:  Милано - панорамна обиколка със възможност за посещение на операта "Ла Скала" и Дуомото. Отпътуване към района на Венеция. Посещение на езерото Лаго Ди Гарда до градчето Сирмионе.  Нощувка в района на Венеция - Лидо ди Йезоло, Тревизо, Одерцо, Падуа. 

Ден 10 (събота)

Закуска.
По желание: Екскурзия до Венеция. Ако вече сте посещавали Венеция, Ви предлагаме свободно време за разходка.  Около 19:00 ч. - отпътуване за България. Нощен преход в посока България.

Ден 11 (неделя)

По обяд - пристигане в София.

Допълнителни услуги:

Панорамна обиколка на "Швейцарската ривиера" и градчето Сирмионе до езерото Ди Гарда - 80.00 лв  задължително доплащане

Панорамна обиколка на "Швейцарската ривиера" - (Лион, Женева, Лозана, Веве, Монтрьо) и градчето Сирмионе до езерото Ди Гарда.
Женевското езеро (Lac Léman или Lac de Genève) е второто по големина сладководно езеро в Централна Европа (след Балатон) и е разделено между Франция и Швейцария.
Езерото има форма на полумесец, дълго е 73 km и достига до 14 km ширина, а в най-дълбоката си точка е 310 m. Намира се приблизително на координати 46°26' С 6°33' И, разположено е на площ от 582 km² и обхваща обем от 88,9 km³. Формата на езерото е разкривена при Ивоар на южния бряг, което прави възможно разглеждането му като Голямо езеро (Grand Lac) на изток и Малко езеро (Petit Lac) на запад.
Лаго ди Гарда е едно от най-красивите подалпийски езера в Италия.Ненапразно го наричат омагьосаното езеро,защото разходиш ли се веднъж по него,винаги ще се връщаш там,дори и насън...Има някаква магия във въздуха...някакво особено чувство те обвзема,когато пътуваш,или слезнеш на кея  и тръгнеш по улиците на градчетата,притиснати,сгушени в полите на Алпите...
Знае се ,че светската столица на езерото е градчето Сирмионе и то беше първото ,което посетихме.Още от далече респектира величествено изправената крепост на брега,а начина по който града се врязва в езерото като полуостров-Сирмионе гледано от горе ,прилича абсоlутно на макет на Италия,а и на формата на самото езеро...

Градски, пътни, магистрални и гранични такси по целия маршрут - 54.00 лв 54.00 лв  задължително доплащане

 

Нощен тур на Виена - 40.00 лв 30.00 лв

Нощна обиколка на Виена - обиколка по Ринга, панорамна гледка от хълма Каленберг
Цената включва:  транспорт с  лицензиран автобус, екскурзовод на български език. ( при миниум 25 туриста)

Двупосочен трансфер до центъра на Париж ( 5 - и ден ) - 40.00 лв 30.00 лв

21:00ч. Цената включва: транспорт  до центъра на Париж и обратно,  паркинги ,  чек пойнт и др. (при миниум 25 туриста)

Разходка с корабче по Сена - 65.00 лв 52.00 лв

09:00 ч. Разходка в квартала на художниците Монмартър с площад „Тертер” и църквата „Сакре кьор. Цената включва: двупосочен трансфер, паркинги ,  чек пойнт и др., плюс билет за кораб по река Сена и свободно време за разходка в центъра на града с възможност за посещение на Айфеловата кула. Във 18.00 часа отпътуване за хотела (при миниум 25 туриста)

Двупосочен трансфер до центъра на Париж и обратно ( 6 - и ден ) - 40.00 лв 30.00 лв

Възможност за индивидуално посещение на Айфеловата кула (билет до върха – 27,38 лева, самостоятелно се заплаща на място) и разходка из центъра на Париж до 18:00 ч. Цената включва: транспорт от и до хотела, такси за паркинг,чек пойнт и други разходи. (при миниум 25 туриста)

Нощен тур на Париж - 40.00 лв 30.00 лв

21:30ч. Париж възбужда всички сетива, настояващ да бъде видян, чут, докоснат, усетен на вкус и мирис. От романтичната Сена до просторните многоцветни пейзажи и селските типове в кафенета, водещи монолози за чесъна или по-изтънченото поведение на Джери Люис, Париж е същината на всичко френско. Вгледайте се в булевардите, галени от нежен бриз, обсипани с внушителни паметници, велики произведения на изкуството и магически светлини. Насладете се на невероятния вкус на сирената, шоколада, виното и морските деликатеси. Почувстайте как вятърът гали лицето ви, докато се движите през Бастилията или усетете пристъпа на страх и удоволствие на върха на Айфеловата кула. 
Цената включва: транспорт с  лицензиран автобус, екскурзовод на български език и обслужване от фирмата. (при миниум 25 туриста)

Тур до Версай през супермодерния квартал Дефанс - 40.00 лв 30.00 лв

На около 4 км в югозападна посока от Триумфалната арка на Париж се намира едно футуристично и излязло сякаш от филмите за научна фантастика предградие – Дефанс
най-големият. Наричат го 21-ия район на Париж. Това е делови център на континентална Европа, своеобразното Сити на френската столица, където възвисяващите се небостъргачи те оставят без дъх, след като си прекосил очарователния готически и бароков град. Строителството на Дефанс започва през 1957 год. по инициатива на президента Шарл дьо Гол, който е искал да съхрани образа на стария Париж, да запази напълно архитектурния му стил и да струпа на едно място целия делови център на милионния град. И да отидеш в Париж,а да не видиш Дефанс, си е почти равносилно на старата приказка за Рим и папата. В малкото китно градче Версай, намиращо се в покрайнините на Париж се намира един от най-известните и всъщност най-големия дворцов комплекс в Европа – Дворецът Версай(накратко Версай). Дълга е историята на Версай. Околностите на тогава малкото селце Версай от години са привличали младия Луи XIII, обрасли с гъсти гори и храсталаци с изобилие от различни видове дивеч, истински рай за запаления ловец, какъвто е бил кралят. По негово нареждане на малко възвишение започва изграждането на малък павилион, последствие разширен и през 1630г. вече е малък замък. По късно неговият наследник Луи XIV -наричан краля Слънце, използва Версай като допълнителна резиденция и поетапно започва нейното разширяване. През 1661г. кралят поръчва на известен архитект Луи льо Во да реставрира и разшири тогавашната сграда. С изключителния естетически и новаторски подход на архитекта дворецът придобива изцяло нов облик и още тогава се превръща в сензация. Последвали още няколко надграждания и добавяне на нови сгради. Но последния етап от строежа е бил най-мащабен- наети са над 30 000 строители и занаятчии, 6000 коня са били необходими за доставянето на материали, многоброен екип от градинари са посадили над 150 000 растения в градината на двореца, като всичко това продължава цяло десетилетие. Непосредствено след завършването на Версай кралят официално премества седалището си от Париж в новата великолепна придобивка. Двореца Версай се разглежда отвън, като влизането става самостоятелно 
Цената включва: транспорт  до Версай и обратно,  паркинги ,  чек пойнт и др. (при миниум 25 туриста)

Панорама на Венеция - 60.00 лв 50.00 лв

Романтика, това е истината, това е мястото откъдето лъха романтика. Венеция звучи величествено и романтично. Там се намира моста на въздишките, за който много хора не знаят каква е всъщност истината. Това е мост, което се намира между съда и затвора. Това е мястото, където затворниците поглеждали за последно навън и са си поемали дъх преди да отидат в затвора, тези които са осъдени на смърт. Казват, че ако застанеш с гръб към него и си намислиш желание и хвърлиш монетата през рамо то ще ти се сбъдне, а също и че ще отидеш пак там.
Там е и площада Сан Марко, пълен с гълъби, които могат да те накацат отвсякъде. Дворецът на Дожите - много хора може би се чудят какво е това Дожи, това са били някогашните оправници.Цената включва: двупосочен трансфер, паркинги,  чек пойнт и др., плюс двупосочен билет до Венеция, свободно време за разходка в центъра на града и екскурзаводско обслужване (при миниум 25 туриста)

Доплащане за двупосочен транспорт от гр. Пловдив - 36.00 лв
Доплащане за двупосочен транспорт от гр. Пазарджик - 36.00 лв

 

Условия за записване

 • Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи /гориво/, летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 5% на валутния курс в периода м/у датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньорите ни, както и в други обективно наложителни случаи.
 • Задължително доплащане към пакета при резервация и сключване на договор - 80 лева на човек: Панорама обиколки на Женева, Лозана, Веве, Монтрьо и градчето Сирмионе до езерото Ди Гарда.
 • Екскурзията се осъществява при минимум 45 човека /за всяка група/.
  Срок за уведомление, ако тази бройка не е набрана – 7 дни преди отпътуване, когато се обявява и доплащането за транспорта. 
 • Допълнителни изисквания: При резервация се заплаща капаро в размер на 200 лв на човек.
 • Туристите пътуват с международен паспорт или лична карта с валидност минимум 6 месеца след датата на екскурзията.
 • Записването за екскурзията става след сключване на договор,  представяне на фотокопие на първите страници на международния паспорт и личната карта на пътуващият.
 • За деца под 18 години, непридружавани от единия или от двамата родители, е необходимо нотариално заверено родителско разрешение /копие и оригинал/.
 • Агенцията си запазва правото да промени последователността на изпълнение на програмата.
 • Потегляне от гр. Пловдив или гр. Пазарджик: при сключен договор за организирано пътуване - доплащане за двупосочен транспорт 36 лева (по желание).
 • Допълнителните екскурзии се изпълняват при миниум брой 25 туристи
  Програмата на пътуването може да претърпи промяна преди и по време на пътуването. Допълнителните екскурзии се предлагат с промоционална цена (по-ниска), ако се заплатят и резервират в България, за разлика от Стандартните цени, влизащи в сила от седмицата преди отпътуването.
 • Всички допълнителни екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи!

 

 

 

DBL

SNGL

TRPL

DBL+CHD
(0 - 11.99)

1/2 DBL

15.08 - 25.08.2013

2330.00 лв
1561.10 лв

1770.00 лв
1185.90 лв

3465.00 лв
2321.55 лв

3300.00 лв
2211.00 лв

1165.00 лв
780.55 лв
изчерпано

29.08 - 08.09.2013

2330.00 лв
1561.10 лв

1770.00 лв
1185.90 лв

3465.00 лв
2321.55 лв

3300.00 лв
2211.00 лв

1165.00 лв
780.55 лв

19.09 - 29.09.2013

2330.00 лв
1561.10 лв

1770.00 лв
1185.90 лв

3465.00 лв
2321.55 лв

3300.00 лв
2211.00 лв

1165.00 лв
780.55 лв
изчерпано

17.10 - 27.10.2013

2330.00 лв
1561.10 лв

1770.00 лв
1185.90 лв

3465.00 лв
2321.55 лв

3300.00 лв
2211.00 лв

1165.00 лв
780.55 лв
изчерпано
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени