Вижте най-известния леден хотел в света

2422
26 Декември 2012, 16:30


Той се намира само на 125 мили от полярния кръг в Швеция. И в него е толкова студено, че — 5 градуса биха ви се сторили направо уютна температура, дочу HotArena.net. Което съвсем не е изненадващо предвид факта, че това е най-студения хотел на света.

 

Построен на уединен плаж в северна Швеция ICEHOTEL е най-известния леден хотел в света. За цените на екстремни изживявания, това място определено е като магнит.


Всички мебели в комплекса са изработени от лед – стените, спалните, лобито и дори чашите за напитки. Комплексът разполага с множество удобства, включително ресторант и леден бар. Отново направени от снежни блокове.


Желаещи да пренощуват тук обаче съвсем не липсват. Срещу скромните 657 лв на нощ, всеки може да се порадва на лукса да спи на легло от сняг.


Все пак за тези, на които подобни екзотични развлечения не са съвсем по вкуса, хотелът предлага и нормални стаи с всички съвременни удобства и отопление.


А персоналът разказва, че неведнъж през нощта някой гост е настоявал да напусне ледения си апартамент, защото престоя в снежния комплекс му се е сторил твърде хладен.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени