Вижте най-скъпия костюм в света (Струва 3,2 милиона долара!)

1178
14 Март 2014, 18:00


Това е супер костюм — има климатик, диаманти, защита срещу куршуми и струва 3,2 милиона долара! Да, колкото и невероятно да ви звучи дизайнери създадоха дреха, която счупи всички рекорди в света, видя HotArena.net.

 

Вярвате или не, но този костюм е много повече от обикновена дреха. Украсен е с диаманти, разполага с климатизация, а също така издържа и на куршуми.

 

Повече от 600 черни диаманта, с общо тегло 140 карата, моделът на компанията Croshield која скоро ще бъде пуснат в производство. Освен всичко останало специалната технология гарантира защита от куршуми втора степен, или по-точно — предпазва от 9-милиметров Магнум 57.

 

Костюмът наречен Diamond Armor има и климатична система, която есе включва с едно натискане на копчето. Така притежателят на модела ще се чувства по всяко време абсолютно комфортно.

 

За сметка на високата си цена, костюмът лесно се поддържа. Най-горния слой на тъканите е с нанотехнология, която го прави абсолютно защитен срещу течности и мръсотия.


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени