Вижте най-странните сватби на света

2474
18 Януари 2013, 17:18


Това е класация, която просто трябва да видите! Необикновените неща по света са безкрайни, но подобни сватби едва ли сте виждали всеки ден. HotArena.net. ви предлага да видите най-странните сватби в света.

18-годишен младеж от остров Бали се оженил за… крава. Младежът заявил на всеослушание, че животното е негова партньорка. Въпреки че връзката им била неприемлива по всички стандарти, местните му разрешили да се ожени за нея.

Не по-малко странен е брачният ритуал между един суданец и … коза. Младоженецът обаче трябвало да плати щедра компенсация на собственика на козата, преди да се омъжи за нея.

За жалост абсурдната семейна двойка не издържа дълго заедно. „Съпругата“ не се вслушала в думите на мъжа си и погълнала пластмасова чаша. И починала от задавяне.

Ерика Айфел вероятно е най-известната жена в света, сключила брак с неодушевен предмет. Французойката настояла да се венчае за самата Айфелова кула след тримесечно „ухажване“.

И до днес тя е щастлива в брака си. Освен това е създала уеб общество обединяващо и други хора, със същите странности като нея.

Младеж от Австралия пък толкова се привързал към кучето си, че дори се оженил за него. Младежът разхождал лабрадора си в парка, когато сватбена церемония го вдъхновила да се врече във вярност на домашния си любимец.

Младежът обаче бил категоричен, че няма да консумира брака си с любимата си Хъни. И споделил, че това за него е начинът да засвидетелства любовта си към кучето.


Мария Грифин от Сан Бернадино, Калифорния, с години имала опасения, че е асексуална, защото просто не се чувствала привлечена от другите хора. Признава, че първият си оргазъм получила докато мислела за небезизвестната сграда на Крайслер в Манхатън.

С годините имала чувства към различни превозни средства и по-специално камиони с марка "Форд”. Дамата нямала повече желание да се преструва, че харесва мъже.

Затова си купила камион и се омъжила за него. След церемонията двойката отишла на меден месец къмпинг. Най-важното е, че според Мария, сексуалният им живот е страхотен и много активен.

Eija-Riitta Berliner-Mauer (последните две означават Берлиснка-Стена) е първият човек, който публично е говорил за своята привързаност към неодушевен предмет. Тя се влюбила в Берлинската стена още като дете и накрая през 1979 година настояла да се омъжи за каменния зид.

За съжаление историята завършила тъжно. През 1989 година стената била съборена, а „съпругата“ просто съкрушена“. Тя никога не посетила останките от стената, но пази конструкция на оригиналния вариант в дома си, в знак на почит, пишат от inews.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени