Вижте наследството на веселите ВИП вдовици

10017
14 Юли 2011, 15:40


Редакторска плесница

 

 

Има жени, които се омъжват по любов, има и такива, които се омъжват за пари, а трети се бракуват, за да станат един ден... вдовици! Мутренските времена през 90-те произведоха от много наши борци – новобогаташи, но бързо-бързо направиха техните съпруги вдовици в бяло. А какво оставиха в наследство?

 

 

HotArena.net подбра някои от най-известните „весели” вдовици от ъндърграунда на България. Те определено не са за оплакване.

 

 

Мая Илиева – вдовицата на Главния

 

 

Няма как да не дадем път на Главната вдовица – Мая Илиева. Наскоро красавицата заяви, че макар да има връзка с Ники-Шванца, той никога няма да заеме мястото на Жоро Илиев. И няма как! Говори се, че Главния е оставил наследство на съпругата си в размер на 300 милиона. Дали това е вярно и каква част от тази сума е видяла Мая Илиева, не може да се каже. Враждата й със семейството на Жоро Илиев може да е попречила на веселата вдовица да получи всичко завещано. Но със сигурност след убийството на ВИС-аджийския бос, Мая Илиева наследи всичките му фирми. А това я прави достатъчно богата.

 

 

Дарина Павлова - вдовица на Илия Павлов

 

 

300 милиона много ли ви се сториха! За Дарина Павлова са капка в морето в сравнение с наследството, което й остави покойният Илия Павлов. Босът на Мултигруп не бере грижа за жена си от гроба, защото знае, че й е оставил едни $1,5 млрд. да си живурка. И тя го прави. Дарина Павлова е една от най-богатите жени в Европа.

 

 

Адриана Тюркмен – вдовицата на Фатик

 

 

Уви, Адриана Тюркмен е една от малкото почернени вдовици, които имат нещастието да делят богатство друга. Съпругата на Фатик влезе в лют съдебен спор с любовница на мъжа си за едни $100 милиона. Вместо да си ги поделят по орташки, дамите си скубаха косите в съда коя да прибере милионите. На такъв спор Мая Илиева и Дарина Павлова биха се присмели.

 

 

Силвия Панагонова – вдовицата на Бай Миле

 

 

Сикаджийската мутреса е една от най-бедните в сравнение с „колежките” си по съдба. Но не я жалете. С двете си деца, макар и не законна съпруга на Бай Миле, Силвия е доста заможна дама. Преди време тя отдели 150 000 евро, за да си купи титлата архонт.

 

 

Точната наследена сума на Панагонова не е уточнена, но се говори, че Бай Миле е успял да „ощастливи” всичките си наследници и да ги направи червиво богати.

 

 

Стела Йорданова
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Happy
преди 6 години
0
Touchdown! That's a raelly cool way of putting it!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени