Вижте невидимото с водка Finlandia!

1599
08 Септември 2011, 14:02


О, не,не! Не преувеличаваме ни най-малко! И за да не ви държим повече в неведение ще ви разкрием за какво иде реч.

 

От 5 до 30 септември Finlandia Vodka ще ви представи възможността да видите невидимото за простото човешко око. В този период минаващите по Моста на влюбените на НДК, ще могат да се насладят на нов вид стрийт арт – ръчно рисувания билборд на Finlandia Vodka.Телескопът ще убеди онези, които погледнат през него, че и в най-красивите картини има неща, които остават невидими за очите.

 

Рисуваният билборд представя дизайна нановата бутилка на Finlandia Vodka. Визията й е дело световноизвестните дизайнери Хари Коскинен и Кенет Хърст.

 

Тяхната идея е да уловят перфектната гледка на мига, в който ледът се превръща във вода, откъдето идва и името Perfection Redesigned.

 

Картината ще представи различни малки детайли, включително и части от визията на новата бутилка.

 

И още нещо! В периода, в който телескопът на Finlandia Vodka ще бъде разположен на Моста на влюбените, посетителите могат да снимат най-забавните си моменти край арт инсталацията и след това да публикуват снимките на страницата на събитието във Facebook.

 

Един от младите откриватели, които споделят най-много пъти чрез Foursqare посещението си на мястото на арт-инсталацията,ще се сдобие с титлата кмет на телескопът на Finlandia Vodka.

 

В промоцията могат да участват единствено лица, навършили 18 години.

 

Снимайте се, забавлявайте се... и наздраве! :)

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени