Вижте пуйката, която се мисли за куче (СНИМКИ)

2352
21 Декември 2012, 16:29


Британската пуйка Кранбъри мисли, че е куче. Тя обича да се разхожда, живее в кучешка колиба и понякога "лае", разбра HotArena.net. 

 

Джери и Доун Уоткинс осиновили пернатото след като я открили да се скита на паркинг. Двамата имат домашни лабрадори, които Кранбъри веднага харесала. Скоро след настаняването й в новия й дом тя започнала да проявава кучешки черти.

 

 

„Доун и аз често приютяваме животни, но тя е особено любвеобвилна птица. Много обича да я галят. Когато не се разхожда спи в кучешката си колиба, понякога се изявява като куче-пазач и издава звук, подобен на лай", споделя Джери.

 

 

Лабрадорите на семейство Уоткинс са създадени, за да ловят птици, но Кранбъри се е превърнала в лидер на домашната глутница, разказва още "24 часа".„Страх ни беше да я представим на кучетата си, но тя изобщо не се притесни. Тя ги щипе по краката, но те дори и не помислят да й отвърнат. Кранбери дори краде от храната им", допълва стопанинът й.

 

 

„Няма да ядем пуйка за коледа тази година. Ще минем на телешко", допълва г-н Уоткинс, пише  "Дейли Мейл".

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 5.46 mb
total execution time: 51.617860794067 miliseconds
mysql execution time: 20.727634429932 milliseconds