Вижте райския дом на бившата на Чарли Шийн

4668
03 Февруари 2013, 12:50


Бившата жена на Чарли Шийн — Дениз Ричардс, живее в райски дом, пълен с кристали и розово кадифе, видя HotArena.net.. Този рай, достоен за една блондинка, Дениз е създала сама!

 

Домът на Дениз Ричардс се намира в периферията на Лос Анджелис, в комплекс от затворен тип. Това е нещо като малко градче, където всички се познават. Всеки дом има бяла ограда с табелка, а между впечатляващите къщи обитателите се разхождат с колелета или коне.

 


През 2006 година, след развода с Чарли Шийн, Дениз купува двуетажната вила и започва да я ремонтира и преправя по свой вкус. Какъв е вкусът на една блондинка? Зависи! Тук може да се види твърде много розово: стилните мебели са тапицирани в нюансите му, а калъфите са пристегнати с шнурчета като корсети, пишат от kliuki.bg.Навсякъде е пълно с кристали–осветителни тела, съдове, украшения. Кристален полилей има дори в банята, която свети с мрамора и позлатата си. Дениз предварително парира възможната критика с предупреждението, че за такова нещо си е мечтала от дете – нещо изпълнено с толкова блясък и радост!

 

Домът е бил с площ от 600 квадратни метра, но стопанката здраво го е “разпънала”. Играла си е да го препроектира, да маха стени и да реорганизира пространството. Има достатъчно кътчета, където обитателите и гостите им да се събират или да се усамотяват. Обзавеждането е в тоскански стил и крещи за разкош. Голямата всекидневна има камина и удобни диванчета, а за любителите на виното има енотека с удобни кресла и ниска масичка. Това място е любимо на – познайте! – на Чарли Шийн. Въпреки тежкия развод, Дениз и Чарли поддържат добри отношения и той е чест гост в дома на Дениз. Разбира се, старае се на това място да не прекалява с чашката. Мястото си е на Дениз!
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени