Вижте с какви думи Черната Златка обиждала Миро на плажа!

2680
31 Юли 2015, 17:00


Златка Димитрова и нейният любовник Миро са се скарали жестоко на плажа в Созопол пред очите на десетки почиващи, свидетелстват очевидци на грозния панаир.

 

Двамата си разменили груби обиди и са се наричали по всякакъв ужасяващ начин, без да се притесняват, че създават сеир за всички околни, узна HotArena.

 

Причина за скандала станала абсолютна дреболия. Димитрова се разсърдила на Миро, че само цъка карти със своите приятели, докато тя скучае самичка. Черната Златка, която е временно руса, се нацупила, че нейният избраник се правел, че не я познава и не се сещал да размени и една дума с нея.

 

Вместо това само пиел бири и се забавлявал с аверите си. Димитрова пък, която не знаела какво да прави, докато се припича под жежкото слънце, в един момент избухнала и направила на дармадан своя любим, пише Всеки ден.

 

„Започна да му вика, да се прави, че си стяга багажа, после пак да го разопакова, да заплашва, че ще си отиде, наричаше Миро


„боклук“, „идиот“ и „тъпанар“,


разказаха присъстващи на грозната свада.

 

Бизнесменът, който явно е свикнал с подобни избухвания на Златито, запазил желязно спокойствие, изчакал Димитрова да се навика едно хубаво, след което директно й заповядал да млъкне и да не го излага пред приятелите му.

 

Това разбунило още повече духа на Златка, която толкова се вбесила, че си хванала нещата и се преместила на метри далеч от кърпата на Миро. Тя демонстративно грабнала любовно романче, което обаче захвърлила след само две страници четене.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Veso
преди 2 години
0
Da go duha taq pachavra
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
mima
преди 2 години
-1
Prochela bila 2 stranizi-che Zlatito moze li da chete?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иван
преди 2 години
0
И защо да е сам след като има две глупави жени / съпруга и любовница / да го търпят ?! А и той нали си е красавец.......
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лилавата Златка
преди 2 години
-3
Ако и с вас се държи някой така, и вие така ще реагирате, че и по-зле. Като иска по цял ден да е с аверите си, да си живее сам.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени