Вижте скъпарския дом на Мария Илиева! Певицата с два аквариума и една прислужница! (СНИМКИ)

9151
19 Декември 2015, 11:18


Ако преди няколко години Мария Илиева живееше в скромна панелка, то днес виждаме певицата в луксозна и просторна къща в покрайнините на столицата.

 

Домът на изпълнителката е обзаведен супер стилно и с вкус, видя HotArena.

 

А за уюта, чистотата и другите домакински задължения като готвене и пране, се грижи прислужницата й Руми.

 

Централно място в дома на певицата заемат 2 гигантски аквариума, пълни с океански риби. Някои от тях били донесени от Карибския басейн, а любима на Мария била рибата Лъв, пише в. „Уикенд“.

 

Тя се отличава със своите шиповидни перки. Нейната отрова причинявала повръщане, главоболие и респираторни оплаквания, затова се нарежда сред десетте най-опасни риби в света. „Тя е много мудна, обаче, когато ловува, е като стрела. Имам и много рибки Немо”, хвали фауната си певицата.

 

И разказва как протича един неин ден: „Моята сутрин е някъде около обяд. Ставам и много обичам да започна деня си с ароматно кафе. Това е времето, когато имам достатъчно спокойствие, за да си подредя мислите и приоритетите. Веднага след това си отварям компютъра, отговарям на имейлите си. Сама си поддържам и профила във фейсбук, и личната страница. Публикувам нещо, ако има какво да кажа и това са сутрешните им занимания. Следват разговори с любимата ми баба. Те е едно 80-годишно момиче”, разказва Мария.

 

За трудното детство

 

Баба и внучка се разделили, когато родителите на малката Мария се развели. Тогава бъдещата звезда била едва на 5 годинки. Баща й Красимир Илиев, който бил дългогодишен концерт майстор на Софийския духов оркестър и виртуозен кларнетист, започнал нов живот в столицата. Дъщеря му пък заминала за Казанлък с майка си Ваня Монева.

 

Преместили се в града на розите, тъй като родителката била разпределена да работи там като диригент. И до днес Мария си спомня как съучениците й се подигравали, че е дете на разведени родители.

 

„Навремето разведените се смятаха за недостатъчно качествени, за да имат достойно място в обществото, особено в провинцията. Усещала съм, че ме отхвърлят заради етикета дете на разведени родители, за щастие обаче не съм имала много неприятни инциденти, които да ме травмират. Но никога няма да забравя една случка. Дъщерята на една от учителките ми бе приятелка. Един ден тя ми каза: „Ние не можем да бъдем вече близки. Мама ми забрани, защото си дете на разведени родители. Много бях наранена, но не съм плакала”, с болка си спомня Мария.

 

Като дете тя рядко виждала татко си, който живеел в столицата. От малка започнала да цени важните неща в живота, а именно семейството и вероятно затова на 38 г. все още е в търсене на идеалния съпруг.

 

Тя възстановила отношенията с баща си, когато в началото на демокрацията се преместила с майка си в София, но неотдавна той починал. Известната със закъсненията си Мария закъсняла на траурната церемония и дори била нахокана от попа.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
krasen kralev
преди 2 години
-1
къщата е на Красен Кралев. Май много му се иска пак с Мария. И праши всичко възможно. Но като тя си помисли, засега прекарва добре между аквариумите с пи арката си
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
azz
преди 2 години
-2
Някаква комплексарщина ли я тресе Марчето с кривите крачка, че днес се е изръсила да си плати две статии, в които да представи жената, която й върти къщата като "прислужницата Руми" ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?
преди 2 години
-3
Два аквариума не могат да заместят един мъж.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени