Вижте защо Елен Колева се превърна в новата Мис Пиги

6203
08 Юни 2011, 13:16


Редакторска плесница

 

 

Как успя една от най-харесваните актриси у нас толкова бързо да си извоюва прякора Мис Пиги? Елен Колева си заслужи незавидното прозвище, което дори на Ивана още не са го лепнали. Да се превърнеш от секссимвол в комичен герой на Мъпет шоу, си е истинско падение. С майонезата ли е прекалила, с многото калории в олинезата или с дегустациите в Lord of the Chefs?

 

 

От няколко дни в интернет пространството конфузният прякор се носи от уста на уста. „Елен Колева е новата Мис Пиги” (а коя беше „старата”, впрочем?), „Елен Колева толкова се закръгли, че ако се изруси, ще съперничи на Мис Пиги” – това са само част от закачливите коментари във формуте. Доскорошните фенове на актрисата недоумяват откъде е заформила огромните бузи, но определено не им допадат.

 

 

Елен се „олинези”

 

 

Има една приказка – семейният живот или оправя, или разваля. При Елен ще да е второто. Явно да излизаш с шефа на „Олинеза” си има и своите странични ефекти – „олинезене”. Калоричната майонеза си каза думата, злорадстват интернет потребители. Според тях „семейният живот” е накарал Колева да се занемари и поотпусне.

 

 

Запознати изчислиха пък, че само покрай кулинарното шоу хубавицата е качила 8 килограма. Факт е, че „задълженията” на водещата на Lord of the Chefs се свеждаха да похапне от специалитетите на участниците. Елен Колева не блесна с качества на водеща, но като дегустатор „уби рибата”. Дори Слави Трифонов призна за провала си в избора на Елен Колева.

 

 

С водеща не успяха, но определено ще има какво да заколят по Коледа. Chef Петров да точи ножа!

 

 

Милослава Грозева
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
БЛЯХ
преди 6 години
0
не знам дали е напълняла или не, но като видях снимката с тоя дъртак направо ми се догади
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кос
преди 6 години
0
и аз мисля че е много наддала,преди няколко месеца изглеждаше по-добре
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
--
преди 6 години
0
Нищо й няма на момичето.За вас все някой е дебел или анорексик...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени