Вики от „Мастило” приспива бебето си с Лили Иванова

5658
21 Декември 2016, 13:00Лили Ивановасе оказа любимата певица на бебетата. В това се увери и Вики от „Мастило”, която дори приспива дъщеря си с нейни песни, научи HotArena.


Изпълнителката, в момента се грижи за 7-месечната си наследничка Маргарита, като използва цял арсенал от помощни средства. Заради дъщеря си тя дори издаде диск с детски песнички, пише „Галерия”.Тавата е кръстена на дъщеря си, а младата майка е решила с парите от диска да построи детска площадка. А в диска са включени най-популярните песнички като „Балонче хвърковато” и „Зайченцето бяло”.

Като малка самата Вики обичала да си ги припява и то доста често.

За проекта й помогнали куп други изпълнители и колеги музиканти. Много от тях, като Графа, не й взели нито лев за изпълненията.


Голяма част от авторите като Юри Ступел също са предоставили произведенията си безплатно. И освен, че зарадва феновете си с новия диск, който е с благотворителна цел, Вики го използва често, за да приспива и дъщеря си с него.


Но не само детските песнички помагат за съня на малкото момиченце. Вики приспива дъщеря си още и с баладите на Лили Иванова, които малката обожава.


Сред любимите й песни е „Свири, свири щурче”, която сериозно отваряла апетита на малката принцеса.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени