Вики от „Мастило“ се запозна със сина си в Лондон

4133
01 Юли 2016, 14:23


Вики от „Мастило“ най-после се е запознала със заварения си син, научи HotArena. Това стана 2 месеца след като му роди сестричка, цяла година след като се залюби с баща му и 3 месеца след като се омъжи за него.

Петролният бос Петър Величков, от когото Вики роди в края на април, има двама синове от предишния си брак. Дълго време певицата не им била виждала очите. Тя била в напреднала бременност, когато Петър успял да навие малкия си син да се види със своята мащеха. Не успял обаче да убеди големия му брат да направи същото.

Самата Вики призна малко преди да роди, че все още не е виждала заварения си син. „Той живее в Лондон“, бе обяснението, което даде на тази неудобна ситуация. Говори се, че младият мъж не искал и да чува да си идва в България, за да се представя пред мащехата си. Това обаче се променило, след като на бял свят дошла малката Маргарита – сестричката му, която Вики роди. Синът на Величков се съгласил да се види с новата му жена, но обяснил, че няма начин да пътува до България. Вики се съгласила да отиде до Лондон, за да се запознаят. Двамата с Петър са забелязани преди дни да летят за Англия в бизнес класа, за да се видят със сина на Величков. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
0
Виктория Терзийска, момчето си има майка и не разбирам с какъв син си се запознала?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
борето
преди 2 години
0
Този "бос" е на заплата, не притежава нищо от собствеността на ОМВ. А селянката от Исперих - Вики, дето никой не й знае и една песен, явно е жадна за слава горката, че да си плаща да я пишат по сайтовете !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени