Вики Терзийска се връща на сцената с милионите на мъжа си (Вижте как се уреди)

3089
15 Януари 2017, 14:00


Певицата Виктория Терзийска волно или неволно изпълни мечтата на всяка родна златотърсачка, научи HotArena


От скромната бунтарка с рок група зад гърба си, тя се превърна в перфектната съпруга на мастит бизнесмен. Сега има нова цел - с негова помощ да възроди кариерата си и да даде нов тласък на бандата си „Мастило“.


Първите стъпки в тази посока Вики направи с уж благотворителни амбиции. Певицата успя да уреди издаване на диск с детски песнички, който бе финансиран от известна верига бензиностанции. В него е включена и Вики, както и куп нейни приятели в певческите среди. 


Благотворителната кауза на Вики обаче едва ли би могла да се осъществи, ако зад гърба й не бе именно щедрият й съпруг като основен неин спонсор. От около 2 години именно с този собственик на верига бензиностанции. Покрай него певицата доста вдига стандарта си на живот. Сега тя е решила здраво да се хване в посока благотворителност и различни обществени прояви. 


„И аз като млада майка искам детето ми да има достъп до подходяща информация на български език. Достатъчно много такава има на английски, а малчуганите от рано се зарибяват по тях. Искам дъщеря ми да има какво да слуша и гледа, когато стане на подходяща възраст“, издава подбудите си Терзийска. 


Откакто родила, Вики имала повече мотивация да работи и наред с музикалните си проекти и телевизионните си ангажименти се хванала и за благотворителната инициатива с дисковете с песнички. „Личи си, че никак не я свърта да си седи у дома при мъжа и детето. Явно ролята на кротка домакиня, която имаше преди да го омотае, вече не й харесва“, одумват в музикалните среди енергичната изпълнителка. 


Терзийска обаче никак не се трогва от приказките по неин адрес. Тя отказва да говори за личния си живот след скандалните слухове, че е интимна с Коко Динев. Трудно й е обаче да скрие, че страда от невъзможността да вилнее както преди из барове до среднощ, пише "Уикенд".


„Преди да се загаджи с Петър и да му роди дете, Вики не се спираше от купони. Сега е бледа сянка на предишната жена. Но едва ли дълго ще издържи в тази роля“, одумват певицата нейни колежки. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Синът и е отрепка
Преди 1 година
-1
Синът и е мръсна отрепка наркоман и изрод
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xxx
Преди 1 година
-1
Че,какво като е на 37?В днешно време да родиш на тази възраст си е напълно нормално
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
37
Преди 1 година
-4
Млада майка на 37?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени