Викинга Тодор напуска „Фермата“! Серафим спечели мястото си в шоуто в най-оспорвания мъжки дуел този сезон

1747
31 Октомври 2016, 12:00


Двама от най-силните и знаещи участници във втори сезон на “Фермата” се изправиха един срещу друг в седмия дуел от втори сезон на “Фермата”. Много обрати, добро планиране на точките в игрите и доза късмет, донесоха победа с 11 на 4 точки за Серафим, който остава в шоуто.

Секунди след края на петата битка викинга Тодор се сбогува с фермерите с думите: “Аз обещах да направя дуел, които ще се помни и го направих. Това ще бъде дуела на този сезон – върнахме хората към позитивните мисли. Благодаря ви – направихте ме малко по-богат.”

От своя страна победителя Финци призна, че за него е гордост, че се е изправил срещу един корав противник. “Тодор е един от многото успели българи извън България. Но аз исках да дам пример, да дам кураж и на тези българи, които са в България, че и тук има сериозни играчи.”, коментира победата си Серафим, който бе определен за душата на фермата.

Двамата изиграха общо 5 битки, като в първата дегустираха 7 различни вида ракии и трябваше да познаят от какво е направена всяка от тях. След всяка ракия имаха минута и половина време, за да напишат на дъсчица от какво е направена. Между всяка ракия имаха и комат хляб за оправяне на вкуса. Ракиите бяха сервирани от Милица от ансамбъл “Българе”. Битката спечели Тодор, който успя да познае две от ракиите, докато Финци не успя да познае нито една и призна, че за целия си живот е изпил не повече от литър ракия.

Една от най-тежките битки на Арената на “Фермата” бе втората в дуела  - “Горяща количка”, която донесе 2 точки на Финци. Двамата трябваше да вземат знаме, теглейки горяща количка, която е дърпана от опонента в обратната посока.

Резултата след втората битка бе 2 на 1 за Финци. Въпросите от Алманаха в разделите “Основни поминъци”, “Земеделие” и “Животни” бяха третата битка в дуела, която Финци бе определил да носи 3 точки. Заради малка грешка Серафим изгуби битката и Тодор поведе с 4 на 2 точки.  В битка номер 4 – “Доене е цепене”, двамата трябваше да издоят точно  1 литър 150 грама мляко, а след това цепиха 3 различни по големина цепеници, за да извадят ринга.

Спечели Серафим, който успя да завърши играта за 10 минути и 15 секунди срещу 16 минути и 7 секунди за Тодор. В петата игра, която донесе победата на Серафим, дуелистите трябваше да сковат мост. Със само една дъска преднина Серафим успя да вземе знамето и с общо време от 9 минути и 32 секунди взе 5те точки от битката и с това успя да запази мястото си във “Фермата”.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени