Виктор Николаев тайно влюбен в Ани Цолова? (Всичко за любовната драма)

4516
20 Юли 2015, 14:00


Тв водещият Виктор Николаев от години е тайно влюбен в колежката си Ани Цолова, дочу HotArena. Според източници от телевизията, водещият е хлътнал до уши по колежката си и дори й позволява да го рита под масата, когато трябва да зададе въпроса си в ефир.


Темпераментната дама винаги е изглеждала малко по-настъпателна спрямо скромния си колега, но напоследък това все по-отчетливо се вижда. Според колеги от медията, всички се чудели защо Николаев позволява на колежката си, да се държи по такъв начин с него.


Истината излязла едва сега наяве—от години водещият си пада по Цолова, но стоял настрани, тъй като е омъжена и има семейство.

Виктор Николаев и Ани Цолова работят заедно като екип от 2010 година. През 2013 година се преместиха в Нова телевизия заради недоволство от условията в Би Ти Ви.

В началото водещите трудно напаснали характерите си, като Ани Цолова често ритала скромния си колега по кокалчетата, за да може да се изяви. И докато останалите от предаването се чудели как Виктор Николаев издържа, той стоически понасял всичко, тъй като бил увлечен.

Въпреки че Николаев не искал да се мести, Ани заявила, че няма да остане и ден повече в частната медия. Затова и двамата в крайна сметка се преместили в Нова.

На новото работно място той продължил да успокоява и подкрепя водещата безрезервно, пише „Всеки ден“. Преди месец обаче се чу, че Ани Цолова се развежда със съпруга си, а всички предположиха, че има тайна афера с колега.

Всъщност историята около развода, подтикнала и Виктор Николаев да сподели чувствата си с колегите от Нова телевизия. Водещият се надявал да получи съвет от тях, дали да й признае чувствата си и така тайната била разкрита.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени