Виктор Николаев вече е претръпнал от крадци, тарашили са го пет пъти!

1453
15 Януари 2017, 16:00


Две кражби очерниха празниците на Виктор Николаев, но се оказва, че въобще не са единствените, които е преживял, узна HotArena.


Напоследък водещият на сутрешния блок на Нова е голям карък. Само в рамките на няколко дни, и то покрай празниците, първо разбиха колата му и му откраднаха скъпа техника, а след това и остана без портфейла си в столичен мол. Все пак, загубата била по-малка - само 300 лева, а и документите не му били отмъкнати.


Водещият не можел да се начуди на каръка си, но пък не за първи път ставал жертва на апаши. Преди пет години отново станал жертва на джебчии, но в родния Разград. Преди 10 години пък, по време на командировка в Либия би отарашен от местни апаши.

 
Освен това, преди години предишната му кола - стара Тойота, била открадната в блзиост до самия център на София. И до ден днешен от нея няма и следа. За късмет на Николаев, при последното похождение на крадците те откраднали само техника з аняколко хиляди, но не и самият джип за близо 50 бона, с който водещият се уреди преди известно време.


Съвсем логично, Виктор смята, че криминалните прояви върху собствеността му са един вид провокации, които са свързани с работата му, пише "Уикенд".

Големи намаления на качествени дамски стоки! Вижте в WomanShop


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени